Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Ψυχρές οι σχέσεις μεταξύ Δήμου Πειραιά και του ΟΛΠ. Στα μαχαίρια Μαρινάκης- Ανωμερίτης. Ακούστηκαν πολλά Γαλλικά. Γιατί;Το λιμάνι του Πειραιά υποδέχεται από σήμερα τρία πλοία του πολεμικού ναυτικού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, τα οποία και αποτελούν μέρος της 18ης Μοίρας της....
Ομάδας PLA Navy του στόλου Νότιας Θάλασσας.
Η Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. και ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης, θα υποδεχθεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 17:30 στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΛΠ Α.Ε. τον Επικεφαλής της Μοίρας cpt. RADM Zhang Chuanshu, τον Πρέσβη της Λ.Δ. της Κίνας στην Αθήνα H. E. Mr. Zou Xiaoli και τους επιτελείς τους, προκειμένου να τους επιδοθούν θυρεός του Λιμανιού και αναμνηστικά δώρα. 

Τι Συμβαίνει στον Πειραιά;

Το δίδυμο Μώραλης-Μαρινάκης αρνήθηκε αίτημα του κ. Ανωμερίτη προέδρου του Οργανισμού να "ντυθεί" ο Πειραιάς στα Κινέζικα. Ο κ. Ανωμερίτης παρακάλεσε την δημοτική αρχή να κρεμάσει τα χαρακτηριστικά κινέζικα φαναράκια κατά μήκος της ακτογραμμής της πόλης ενώ ένας μεγάλος Κινέζικος Δράκος να στολίσει το Δημοτικό Θέατρο για την κινέζικη πρωτοχρονιά. O Δήμαρχος αρνήθηκε, εικάζεται,  λόγω συμφερόντων γιατί ο κ. Μαρινάκης παραγγέλνει τα πλοία του από την Ιαπωνία ενώ έχει αναθέσει όλα τα αναμνηστικά του Ολυμπιακού να κατασκευάζονται στην Ταϊβάν. Ο κ. Ανωμερίτης πήρε τηλέφωνο μέχρι και την κ. Μπόκοτα -που ήταν υπεύθυνη πολιτιστικών επί Φασούλα- μήπως μπορέσει να τον βοηθήσει αλλά εκείνη του απάντησε ότι είναι απασχολημένη μήπως επαναπροσληφθεί στην ΝΕΡΙΤ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..