Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΚΥΛΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ....ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ. Φωτιά να σας κάψει ,πέτρα στην πέτρα να μη μείνει σκουλήκια .Περίπου αυτά είπε στο γεύμα που είχαν προχθές.


Ραγιάδες, αμαρτωλοί, σιγομουρμουράτε και γογγύζετε γιατί δεν βάλανε φόρο στην εκκλησία. Σας ρωτώ ρε ολιγόψυχοι, αμαρτωλοί, όταν ερχόσαστε στην εκκλησία ακούτε τον λόγο του θεού η τσάμπα μιλάμε και ψέλνουμε? Δεν ακούτε που λέμε ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΣ ΨΥΧΑΣ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟ ΚΟΣΜΟ . Αυτό δεν κάνουμε? Πρέπει να ψέξω ιδιαιτέρως τους Κρητικούς που φωνάζουν ποιο πολύ, να μην ξεχνούν και τι είχε πει ο Απόστολος Παύλος για αυτούς ειδικά : Κρήτες αεί ψεύσται, κακά θηρία, γαστέρες αργαί.μτφρ: Οι Κρήτες είναι πάντα ψεύτες, είναι άγρια θηρία και λαίμαργοι. Ακούστε χριστιανοί και βάλτε..
το καλά στο μυαλό σας Τηρούμε κατά τα γράμμα τον λόγο ΤΟΥ και εμείς σαν εκκλησία και οι ο μεγάλος τιμονιέρης οΑ Τσίπρας.Έχει λεχθεί Μακάριοι οι πεινώντες Σας ερωτώ δεν πεινάμε? Με 23% φπα τρώει ρε καναγιάδες κανένας? Εκτός των Κομματικών μελλών? Μακάριοι οι διψώντες την Δικαιοσύνη. Σας ρωτώ ρε ρέμπελοι έχετε δει κανέναν Δικαστικό να υψώσει το ανάστημα του η πάνε με το αρχιμανδρίτη Γιοσάκη για προσκυνήματα? Μακάριοι οι πενθούντες .Αμαρτωλοί πόσους συγγενείς χάσατε ρωτώ γιατί δεν είχατε χρήματα για καλούς γιατρούς η για ακριβές θεραπείες? Εμείς δεν βλέπετε ότι είμαστε σε αγαστή συνεργασία με τους κυβερνώντες νυν και πρώην και φροντίζουμε και για τις μελλοντικές γενεές? Τα λέω αυτά άπιστοι γιατί είστε μικρόψυχοι διότι λέγετε Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, και φωνάζετε ρε γιατί δεν πήραμε θέση όταν οι Γερμανοί αρνούνται το κατοχικό δάνειο και μας υβρίζουν ? Όλα είναι μέσα στο πνεύμα της αγάπης και ελέω Θεού και να σας θυμίσω το τι έλεγε ο Άγιος Πατριάρχης όταν μπήκαν οι Οθωμανοί :Ήταν θέλημα θεού η ΠΌΛΗ ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕΙ. Μην φωνάζετε και για αυτούς πού έχουν κτίσει αυθαίρετα σε νησιά παίρνοντας άδεια από τις Ναοδομίες και έχουν ΝΑΟ 50 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ και Βίλλα 400-500 τετραγ, διότι είναι βαθιά θρησκευόμενοι και κοσμούν με τις ιδιότητες τους την εκκλησία. Υπάρχουν πρώην υπουργοί, εφοπλιστές και γενικά πλούσιοι και όχι αμαρτωλοί σαν και σας και τον αλήτη τον ΜΑΚΗ τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ, που κατηγορούσε τα κακώς κείμενα. Μην ξανακούσω παραπόνα θα σας καταραστώ.


Σοφρώνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..