Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΨΕΥΤΗ, αποτυχημένε ''αρχιεπίσκοπε Αμερικής Δημήτριε'';;;ΣΕΛΜΑ... ρατσισμός, ανθρώπινα Δικαιώματα, τότε και τώρα: Ο θρησκευτικός ηγέτης και ο θρησκευτικός ηγετίσκος της ''πλάκας''
Στην ιστορική φωτογραφία (αριστερά) ο αρχιεπίσκοπος, θρησκευτικός ηγέτης Ιάκωβος, με τoν Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στην μεγαλειώδη πορεία. Δεξιά, ο αποτυχημένος θρησκευτικός ηγετίσκος της ''πλάκας'', τοποτηρητής στις ΗΠΑ των οικονομικών συμφερόντων του πατριάρχη Βαρθολομαίου.
Με αφορμή την τελετή, 7 Μαρτίου 2015 (Σέλμα), με την παρουσία του πρόεδρου Ομπάμα, γιά τα 50 χρόνια από την ημέρα που η Πολιτοφυλακή Αλαμπάμα χτύπησε τους..
διαδηλωτές, σε μία εμμετική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, ''εγκώμιο'' στον σημερινό αποτυχημένο αρχιεπίσκοπο με τον παραπλανητικό τίτλο ''ARCHBISHOP DEMETRIOS OF AMERICA CROSSES EDMUND PETTUS BRIDGE WITH PRESIDENT BARACK OBAMA'' (που υποδηλώνει έντονη επιθυμία γιά...''φιγούρα''), αναφέρεται και το ακόλουθο ανιστόρητο: 'Οτι η εμπορική επιχείρηση ''Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ'', υποτίθεται... ''αγωνίζεται, γιά τα ανθρώπινα δικαιώματα και κατά του ρατσισμού''(!!!). Κι επειδή στα κοντά 20 χρόνια ''ποιμαντορίας'' του Δημήτριου ΔΕΝ είδαμε τίποτα σχετικό, απλά του λέμε: ΝΤΡΟΠΗ σου ασοβάρευτε, αποτυχημένε γελωτοποιέ ''νεκροθάφτη της ελληνικής γλώσσας''. Στην ανακοίνωση, που συνοδεύεται από πολλές φωτογραφίες γιά την προβολή του αποτυχημένου θρησκευτικού ψευτοηγέτη, αφήνεται ψευδέστατα να εννοηθεί ότι ο αρχιεπίσκοπος πέρασε την γέφυρα-σύμβολο, με τον...πρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ όπως φαίνεται στην δεξιά φωτογραφία, την πέρασε μόνος, με τον διάκο του και δύο Ελληνοαμερικανούς πολιτικάντηδες. Σε ένα άλλο σημείο της ανακοίνωσης, αναφέρεται ότι ο Δημήτριος (γνωστός και ως ''γιαγιά''), είναι ο... διάδοχος του Ιάκωβου, αποσιωπώντας -άτιμα- ότι τον Ιάκωβο διαδέχτηκε ο αρχιεπίσκοπος Σπυρίδων.
Σημ.1: ΔΕΝ είδαμε πουθενά σε φωτογραφίες ΜΜΕ ή στις οθόνες τηλεόρασης τον Δημήτριο στην τελετή της 7ης Μαρτίου, ούτε κοντά στον Ομπάμα.
Σημ. 2: Τις ανιστόρητες χαζο''ανακοινώσεις'' της Αρχιεπισκοπής (''τεμενάδες'' στο αφεντικό) συντάσσει ένας ερασιτέχνης επί των Επικοινωνιών-ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..