Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Ουψ! Μας ξέφυγε αυτός! Για έλα εδώ καμάρι!

Ο Γκίκας Χαρδούβελης γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 1955 στα Πούλιθρα Αρκαδίας. Το όνομα Γκίκας προέρχεται από την βλάχικη λέξη giza (στα αλβανικά
σκατά) και σημαίνει άνθρωπος της Στάνης. Δηλαδή σκέφτεται με κουτομωραΐτικη πονηριά. 
Η εφημερίδα Real News σε άρθρο της αποκαλύπτει ότι διεξάγεται εισαγγελική έρευνα για το Πόθεν Έσχες του πρώην τσάρου των Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη. Κατά την εφημερίδα «o πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος με επείγον και εμπιστευτικό έγγραφό του στις 20-1-2015 ζητά από τη Βουλή να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του Γκίκα Χαρδούβελη». Ο Π. Νικολούδης αποδίδει στον πρώην υπουργό ότι: - Κατά το έτος 2011 εμφανίζεται δυσαναλογία μεταξύ των ποσών που πιστώθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του και αυτών που δηλώθηκαν ως εισόδημα.
- Κατά το έτος 2012 απέστειλε σε τράπεζες του εξωτερικού χρηματικά ποσά τα οποία δεν περιέλαβε στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης, τις οποίες ήταν υπόχρεος να υποβάλει λόγω των ιδιοτήτων του: α) ως σύμβουλος του πρωθυπουργού από τον Νοέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2012 και β) ως υπουργός των Οικονομικών από τον Ιούνιο του 2014 και εντεύθεν». Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια. Για να δούμε ποιος άλλος θα κάνει παρέα στον Άκη! Ο Σωφρόνιος δεν προλαβαίνει να ψήνει κουλούρια.... (Μία απλή διαπίστωση: Όποιον έχει στοχοποιήσει ο Χατζηνικολάου, κακό τέλος έχει. )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..