Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Nταβατζήδες'' ΜΜΕ - Κυβέρνηση ''τηλεμαϊντανών'' 2-0Πέντε εβδομάδες μετά την ανάληψη καθηκόντων της νέας ελληνικής κυβέρνησης και τρεις εβδομάδες μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε στην Βουλή, η κυβέρνηση το μόνο έργο που παράγει είναι βαρύγδουπες δηλώσεις και -μη υλοποιούμενες- ''εξαγγελίες'' στα ''τηλεοπτικά παράθυρα''. Κοινοβουλευτικό έργο μηδέν. Τα ''επείγοντα νομοσχέδια'' ανύπαρκτα, οι επείγουσες μεταρρυθμίσεις ανύπαρκτες. Υπουργοί και λοιποί διαπρέπουν μόνο στα τηλεοπτικά κανάλια, όπου ''παράγουν..
έργο'', με πάσαν μ@λ@κί@ν, που -υποτίθεται- θεραπεύει πάσαν νόσον του αποβλακωμένου και ''πέρα βρέχει'' νεο-ελληνικού λαού... ''Παπατζήδες'', κομπλεξικοί, ασοβάρευτοι υπουργοί και πολιτικοί, ζουν τον μύθο τους στην ''ελληνική Τηλεοπτική Δημοκρατία''. Μετατράπηκαν σε ''τηλεοπτικές πόρνες'' των ''νταβατζήδων'', οι οποίοι τους δημιουργούν ''εθισμό'', με ''τηλεοπτικό ναρκωτικό''. Τώρα, είναι δύσκολο να αποβάλουν τον εθισμό. Συνήθισαν στην ''δόση'', εξευτελιζόμενοι. Και η δουλειά τους στα υπουργεία υποβαθμίστηκε. Προηγείται η ''προβολή'', στην οποίαν έχουν μεγάλες επιδόσεις με ''άρες, μάρες, σαχλαμάρες''. Ζουν τον μύθο τους. Φαίνεται ότι οι ικανότητές τους κυμαίνονται μεταξύ κομματικών συναθροίσεων, ''τιτιβισμάτων'' και τηλεοπτικών παραθύρων, αφού ΕΡΓΟ ουσιαστικό γιά τον λαό, αδυνατούν να παράγουν... Γιά να είμαστε δίκαιοι, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι της συν-κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα κατάφεραν σε δύο πράγματα: Να τους ''δουλεύουν'' οι άξεστοι ''μνημονιακοί ναι-ναι-κοι'' της πρώην συν-κυβέρνησης και να τους ''δουλεύει'' ακόμα και ο...'Αδωνις. Μεγάλα δηλ. τα επιτεύγματά τους.
Σημ.: ''Πάταξη'' της διαφθοράς, μίζας, αρπαχτής, διαπλοκής, του παρακράτους, της -μέσα σε κάθε είδους ''λίστες''- κλεπτοκρατικής ολιγαρχίας ή τιμωρία των σεσημασμένων φοροφυγάδων ή κυνήγι των εφοπ-ληστών (που δεν πληρώνουν φόρους με το νόμο); Που, στην Ελλάδα; Τέτοια θαύματα ΔΕΝ γίνονται στην διεφθαρμένη χώρα με τον ξενομανή ''χαλασμένο λαό''. Την χώρα με την ανύπαρκτη ''δικαιοσύνη'' και το σάπιο κράτος που υπάρχει γιά να ''υπηρετεί'' διαχρονικά τις -''υπεράνω νόμων''- οργανωμένες πολιτικές-κομματικές ''συμμορίες'' των ''επώνυμων μηδενικών'' με...ασυλία.

H EIΔΗΣΗ: «Στην Ελλάδα, σε περίοδο 30 μηνών (ίσαμε τα τέλη 2014), ψηφίστηκαν έξι αμιγώς φορολογικοί νόμοι με 177 άρθρα και 17 νόμοι που συμπεριλάμβαναν 71 νέες φορολογικές διατάξεις. Για όλα αυτά εκδόθηκαν 111 υπουργικές αποφάσεις και 138 διευκρινιστικές εγκύκλιοι»... Από τον 1975 ίσαμε σήμερα ψηφίστηκαν 250 φορολογικά νομοθετήματα και τροπολογίες, μαζί με άλλους 3.450 συναφείς νόμους, εκδόθηκαν δε 115.000 σχετικές υπουργικές αποφάσεις. Ιλιγγος. Εξαιτίας του οποίου πληθαίνουν τα ανείσπρακτα δισεκατομμύρια. Θαυμαστή πάντως η υψηλή παραγωγικότητά μας, σε σχέση μάλιστα με την αδιανόητη...στασιμότητα των ΗΠΑ, όπου σε 250 χρόνια ψηφίστηκαν μόλις δέκα (αριθμητικά: 10) φορολογικοί νόμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..