Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Με λαγούς και με περδίκια, τα άδικα τα κάνεις δίκια. Νόμος 3885/2010

Πόσοι ξέρετε για τον νόμο  Ν. 3885/2010; Ο νόμος αυτός προϋποθέτει την εξής εξωφρενική διάταξη:
Ακόμα και σε περίπτωση καταγγελίας της σύμβασης, οι εργολάβοι που πήραν το έργο δεν έχουν την υποχρέωση να
επιστρέψουν τα χρήματα που πήραν πριν από την καταγγελία. 
Το κράτος πλήρωνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για υποβρύχια που δεν κατασκευάζονταν και τώρα δεν μπορεί να πάρει πίσω τα χρήματα αυτά γιατί ο κ. Βενιζέλος πέρασε διάταξη για να μην πάρει ποτέ το ελληνικό κράτος τα λεφτά του πίσω. Ας πάρουμε από τον συνταξιούχο που ζει χωρίς ρεύμα, από τους γονείς που δεν έχουν ούτε γάλα για τα παιδιά τους αλλά προς Θεού, μην αγγίξουμε κάναν εργολάβο! Θα πέσει ο ουρανός να μας κάψει! 
Ένα από τα πρώτα θέματα που αποφάσισε να ξεδιαλύνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος είναι το μέγα ζήτημα με τα δισεκατομμύρια που διακινήθηκαν μέσω των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, προκειμένου να γίνουν υποβρύχια που είτε έγερναν, είτε δεν παραδόθηκαν ποτέ. Πλην, όμως, οι εργολάβοι πληρώθηκαν. Και πληρώθηκαν από το υστέρημα του ελληνικού λαού για εργασίες που ποτέ δεν ολοκλήρωσαν.
Κατά περίεργο τρόπο, τόσο το ΠΑΣΟΚ που διαχειρίστηκε ως κυβέρνηση όλα αυτά τα κονδύλια, αλλά και η ΝΔ που στη συνέχεια συγκυβέρνησε με το ΠΑΣΟΚ, τηρούν σιγή ιχθύος… Τώρα, Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν χάσει τον ύπνο τους, αφού ο Καμμένος είναι αποφασισμένος να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο και να πάει μέχρι και σε εξεταστική για τις υποθέσεις των υποβρυχίων και των φρεγατών, αφού τα ποσά με τα οποία ζημιώθηκε το κράτος είναι αστρονομικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..