Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ........ΝΑ ΜΗ ΤΙΣ ΔΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΡΙΚΙΑΖΕΙ !!!!!!!

Οι φωτογραφίες αυτές, παρμένες με κινητά σαν "αναμνηστικά" από κάποιους που ήταν παρόντες (συνήθως δράστες) σε λουτρά αίματος, στη Συρία και στο Ιράκ,
μας δείχνουν τη βαρβαρότητα του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) σε πλήρη ανάπτυξη. Προβλήθηκαν σε πολωνικό τηλεοπτικό κανάλι και η αναπαραγωγή και κυκλοφορία τους σκοπό έχει την αφύπνιση των χωρών όλου του κόσμου. Προέρχονται από ομαδικές εκτελέσεις και αναρίθμητους αποκεφαλισμούς μουσουλμάνων και χριστιανών, ανατινάξεις τζαμιών που ανήκουν σε αντίπαλες θρησκευτικές κοινότητες, και όλα αυτά με τις ευλογίες των φανατικών και εξίσου δολοφόνων του ιερατείου του ISIS.
Εδώ και μήνες η διεθνής κοινότητα παρέμενε και παραμένει σε λήθαργο, αδρανής μπροστά σ΄αυτό το αίσχος και την φρίκη. Οι κυβερνήσεις, ο ΟΗΕ και η ΕΕ, απωθώντας το πρόβλημα, θεωρούσαν ότι είναι απλώς ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ σιιτών και σουνιτών! Αλλά πολύ γρήγορα αποδείχθηκε κάτι φρικιαστικότερο, απειλητικότερο και απολύτως εγκληματικό, με το Ισλαμικό Κράτος να έχει κάτω από τις διαταγές του χιλιάδες νέους μουσουλμάνους από χώρες της Δυτικής Ευρώπης και από άλλα μέρη του κόσμου.
Εντυπωσιακή είναι η στάση των διαφόρων ανθρωπιστικών οργανώσεων της Δύσης, οι οποίες συλλέγουν υπογραφές για την υπεράσπιση των σκύλων, των δελφινιών, των λιονταριών, αλλά όχι των ανθρώπων που αποδεκατίζονται κατά εκατοντάδες στη Συρία και στο Ιράκ από τα ανθρωπόμορφα ισλαμικά κτήνη.
Να μην ξεχνάμε ότι το ISIS το υπέθαλψε η Αμερικάνικη πολιτική και ακόμη χειρότερο για Ελλάδα και Κύπρο το συντηρεί και το στηρίζει η Ισλαμική Τουρκία του Ερτογάν με την οποία είμαστε αναγκασμένοι να συνυπάρξουμε. Μια χώρα που την στηρίζουν οι ‘’πολιτισμένοι’’ ευρωπαίοι εταίροι μας σε βάρος των δικαίων του Ελληνισμού
Όμηρος Αλεξάνδρου


Κρατούμενοι στη Ράκκα της Συρίας


Chrze¶cijanie σε Raqqa 1700 η εκτέλεση των κρατουμένων στο ΤικρίτKrzy¿owanie Στο Αλ Σαερ στη Συρία 


 Βάρβαρες εκτελέσεις


 Και μικρά παιδιά συμμετέχουν στο σφαγείο!


Καταστρέφοντας την Νινευή.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..