Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

Πόσα μπορεί να ακούσει ένας άνθρωπος την ημέρα;Ανακρίβειες, αποσιωπήσεις, αποκρύψεις, διαστρεβλώσεις, παραλείψεις, παραπληροφόρηση, προπαγάνδα, γκρίζες ζώνες, πλανερές υποσχέσεις, υπερβολές, λεκτικές ταχυδακτυλουργίες, ψέματα έγραφε προ ημερών η Κατετίνα Τζωρτζινάκη.
 
Το έγκυρο real.gr σήμερα γράφει ο τάσος Δασόπουλος  και μεταδίδει ο real fm ότι:


Ο Έλληνας υπουργός Βαρουφάκης θα συναντηθεί την Πέμπτη στην αμερικανική πρωτεύουσα με τον Αμερικανό Πρόεδρο κ. Μπαράκ Ομπάμα στο πλαίσιο της δεξίωσης για την ημέρα της Ανεξαρτησίας μας που θα γίνει στον Λευκό Οίκο.

Αποστολή του υπουργού οικονομικών θα είναι να εξηγήσει στον Αμερικανό πρόεδρο τα δεδομένα της διαπραγμάτευσης που κάνει και τους στόχους που έχει θέσει για την οικονομική της ανάκαμψη.
Η Πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική.
Πέμπτη απόγευμα 16 Απριλίου, η εκδήλωση για την ''ελληνική Ανεξαρτησία-25η Μαρτίου''
Ελληνοαμερικανοί   παράγοντες'' και Βαρουφάκης στον Λευκό Οίκο
Η καθιερωμένη εκδήλωση με τα μεζεδάκια, τις ολιγόλεπτες ομιλίες Ομπάμα και αρχιεπίσκοπου, τις αναμνηστικές φωτογραφίες κλπ, θα έχει εφέτος και ολίγον Γιάννη Βαρουφάκη. Ο υπουργός Οικονομικών, με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Σύνοδο ΔΝΤ, Παγκόσμιας Τράπεζας και ομιλίας του στο Brookings, θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στην εκδήλωση, για την αναμνηστική φωτογραφία. Στο τέλος της 45 λεπτών εκδήλωσης, όπως συνηθίζεται, ο πρόεδρος θα έχει χειραψίες και αναμνηστικές φωτογραφίες με τους ''επίσημους'', οπότε αναμένεται στην διάρκειας 15-20 δευτερολέπτων (και όχι ''ολιγόλεπτη'') χειραψία-συνάντησή του (στο όρθιο) με τον υπουργό, να... ''συζητήσει σε βάθος'' το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα, όπως θα μεταδοθεί στην Ελλάδα, από τους ανταποκριτές-απεσταλμένους, διαχρονικούς ''παπατζήδες'' αθηναϊκών ΜΜΕ.Το τι πραγματικά θα συμβεί:
Ελληνική πρεσβεία: ο Βαρουφάκης μπορεί να πει ένα "γεια" στον Ομπάμα στη δεξίωση του Λευκού Οίκου για την ελληνική ανεξαρτησία αλλά δεν υπάρχουν σχέδια για συζητήσεις περί την οικονομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..