Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Η Προπαγάνδα των Κοπρολάγνων ή λαθρολάγνων!!!!!!!! Τομάρια ανιστόρητα προσπαθούν και παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο!!!!!Οι έμμισθοι προπαγανδιστές γράφουν την καταστροφή της Σμύρνης συνωστισμό και τους Τουρκοκρητικούς Έλληνες!!!!!

Η φωτογραφία ,κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο έχει σκοπό να κάνει τους Έλληνες να είναι μέσα στις ενοχές ώστε οι έμποροι των Λαών να υλοποιήσουν τα άνομα σχέδια τους..Σε αυτή την σπάνια φωτογραφία από το Βιβλιοθήκη του Κογκρέσσου που η LifO αναδημοσιεύει, Έλληνες πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία, καταφεύγουν στο Χαλέπι, κατά την ανταλλαγή των πληθυσμών. Το μεγαλύτερο ψέμα!!!!!!!!
Δεν είναι Έλληνες!!!!!Είναι Τουρκοκρητικοί που έφυγαν όπου φύγει φύγει κατά την ανταλλαγή των πληθυσμών .Κανένας Έλληνας πρόσφυγας δεν πήγε στο Χαλέπι.

Διαβάστε το κατάπτυστο άρθρο παρακάτω:
Από την LIFO TEAM Πηγή: www.lifo.grΔεν ήταν μόνο
μοίρα των Σύρων να γίνονται πρόσφυγες στην Ελλάδα. Και οι Έλληνες έφτασαν κάποτε κυνηγημένοι στη Συρία, ζητώντας προστασία. Σε αυτή την σπάνια φωτογραφία από το Βιβλιοθήκη του Κογκρέσσου που η LifO αναδημοσιεύει, Έλληνες πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία, καταφεύγουν στο Χαλέπι, κατά την ανταλλαγή των πληθυσμών το 1923, μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης. Τότε, 17.000 εξαθλιωμένοι Έλληνες κατέφθασαν στις μεγάλες Συριακές πόλεις για να εγκατασταθούν, πρόσκαιρα ή και μόνιμα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, που προφανώς εικονίζει μια σκηνή συσσιτίου, αναγράφεται ότι οι Αμερικανοί σίτισαν 12.000 Έλληνες". Ανάλογες σκηνές, αντεστραμμένες όμως, συμβαίνουν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος. Η Ιστορία δοκιμάζει τον ανθρωπισμό των Ελλήνων. Πηγή Προπαγάνδας : www.lifo.gr
 ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..