Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Είναι τόσο επιπόλαιος ο Π Καμμένος;ΟΧΙ δεν είναι.Γιατί είπε  και προσκάλεσε τους Αμερικανούς για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο κατά την επίσκεψη του τον Μάρτιο στις ΗΠΑ;Στην συνέχεια πήγε στην Ρωσία και τα ΜΜΕ τον λοιδωρήσαν. Τι θέλει να προλάβει ;Τις απαντήσεις τις διαβάζουμε στις δυο
ανακοινώσεις του ΥΠΕΞ και μας προϊδεάσουν τι θα γίνει θέλουμε δεν θέλουμε.Το ευτύχημα είναι ότι στο τιμόνι του ΥΠΕΞ υπάρχει χαλκέντερος και ένας πρωθυπουργός που θα αντέξει.


Απάντηση Εκπροσώπου ΥΠΕΞ σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Ειδικού Απεσταλμένου του Γ.Γ. του Ο.Η.Ε. για το Κυπριακό, κ. Eide
Τετάρτη, 08 Απρίλιος 2015

Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Ειδικού Απεσταλμένου του Γενικού Γραμματέα του Ο.Η.Ε. για το Κυπριακό, κ. Eide, στο ΚΥ.Π.Ε., δήλωσε:

Συνιστούμε στον Ειδικό Απεσταλμένο του Γ.Γ. του Ο.Η.Ε. για το Κυπριακό να μελετήσει πρώτα την πρακτική εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου της Θαλάσσης κατά την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων στην ΑΟΖ της Νορβηγίας και, εν συνεχεία, να προβαίνει σε δηλώσεις για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Επίσκεψη ΥΠΕΞ κ. Νίκου Κοτζιά στις Η.Π.Α. (20-24.4.2015)
Επικαιρότητα - Ειδήσεις - Ανακοινώσεις
Πέμπτη, 16 Απρίλιος 2015

Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις ΗΠΑ, όπου τη Δευτέρα 20 Απριλίου, θα συναντηθεί, στο State Department, με τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών, κ. John Kerry.

Στο πρόγραμμα του Υπουργού Εξωτερικών, στην Ουάσιγκτων, προβλέπονται, επίσης, συναντήσεις με τη Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας, κυρία Susan Rice και με ηγετικά μέλη της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Την Παρασκευή 24 Απριλίου, ο κ. Κοτζιάς θα έχει συναντήσεις, στη Νέα Υόρκη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ κ. Ban Ki-moon και με τον κ. Matthew Nimetz, τον  Προσωπικό Απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ. Την ίδια ημέρα, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

Κατά την παραμονή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο κ. Κοτζιάς θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους ελληνικών ομογενειακών και αμερικανο-εβραϊκών οργανώσεων, καθώς και με ηγετικά στελέχη των σημαντικότερων δεξαμενών σκέψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..