Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Έπεσε και το τελευταίο κάστρο. Ο Ολάντ στην Κούβα. Νέες προοπτικές.Αισιοδοξία για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται για την Koύβα, μετά την πρώτη επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Αβάνα, εκφράζουν οι πολίτες της
χώρας.
Ενδεικτικά κάποιοι πολίτες είπαν: “Πιστεύω πως θα είναι μία σημαντική επίσκεψη, με πολλές προοπτικές για την χώρα μας και την Γαλλία.”
“ Μου αρέσουν οι αλλαγές που συντελούνται και το γεγονός ότι πολιτιστικά θα έρθουμε πιο κοντά. Αυτό σηματοδοτεί και την αλλαγή αντιλήψεων των νέων ανθρώπων στο πως διαμορφώνεται ο κόσμος”.
Ο πρόεδρος Ολάντ συνοδεύεται στο ταξίδι του από 30 διευθύνοντες συμβούλους μεγάλων εταιριών, με σκοπό την οικονομική συνεργασία στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και του περιβάλλοντος.
“ Ο Γάλλος πρόεδρος επισκέπτεται μία χώρα που ελπίζει πολλά για το μέλλον. Οι πολίτες εδώ θέλουν κινητά τηλέφωνα, ίντερνετ και οικονομικές ευκαιρίες. Ο Φρανσουά Ολάντ, θέλει να διασφαλίσει ότι η Γαλλία και η Ευρώπη θα έχουν το δικό τους μερίδιο στην ανάπτυξη της χώρας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..