Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ναπολέων Βοναπάρτης: Ανακάλυψα κάτι αστείο για τους ανθρώπους: Είναι έτοιμοι να πεθάνουν για μετάλλια και χρωματιστές κορδέλες.Ο Ψινάκης παρασημοφόρησε τον Προκόπη Παυλόπουλο

Με την ανώτατη διάκριση του δήμου Μαραθώνα, τη «Λεγεώνα του Μαραθώνα», τίμησε ο δήμαρχος της περιοχής, Ηλίας Ψινάκης τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.O Ηλίας Ψινάκης συνοδευόμενος από τρεις συνεργάτες του..
πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, προκειμένου να συναντηθεί με τον Προκόπη Παυλόπουλο, με τον οποίο είχε ζητήσει ραντεβού για να τον τιμήσει.«Είναι μεγάλη τιμή για μας, κύριε Πρόεδρε. Θα μας επιτρέψετε να σας απονείμουμε το μετάλλιο της 'Λεγεώνας του Μαραθώνα'. Είστε το πρώτο μέλος και είναι μία διάκριση που αποδίδεται από τον Δήμο σε προσωπικότητες που προσφέρουν στην Ελλάδα, στον τουρισμό και στον πολιτισμό» είπε ο Ηλίας Ψινάκης στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες.

Από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος, τον ευχαρίστησε για την τιμητική αυτή διάκριση την οποία παρέλαβε εκ μέρους της Πολιτείας, ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όχι ως Προκόπης Παυλόπουλος, όπως είπε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..