Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Άλλο Πάτρα, άλλο Πειραιάς. Το ΣΔΟΕ είναι αλλήθωρο και ενεργεί κατόπιν εντολών;

Το ΣΔΟΕ πήγε στην Πάτρα και έκοψε τσουχτερά πρόστιμα σε πλανόδιους που δεν έκοβαν αποδείξεις το απόγευμα της Τετάρτης σε αιφνιδιαστική εξόρμηση στην πλατεία. στα Ψηλαλώνια
στην Πάτρα, όπου έχουν στήσει τους πάγκους τους στο πλαίσιο του εορτασμού της Πρωτομαγιάς. οι εφοριακοί πραγματοποίησε ελέγχους και, όπου διαπίστωναν ότι οι έμποροι δεν έδιναν στους πελάτες του απόδειξη, τους επέβαλε το προβλεπόμενο πρόστιμο. Ανθοπώλης που, όπως υποστήριξαν οι «Ράμπο» της εφορίας, δεν έκοψε τρεις αποδείξεις «έφαγε» πρόστιμο 600 ευρώ, ενώ ένας άλλος που δεν έκοψε μια απόδειξη τιμωρήθηκε με 200 ευρώ πρόστιμο. Οι αντιδράσεις πάντως των εμπόρων ήταν έντονες υποστηρίζοντας ότι άδικα έπεσαν τα πρόστιμα.
Καλά όλα αυτά αλλά γιατί δεν πέρασαν και μία βόλτα από τον Τινάνειο Κήπο στον Πειραιά όπου γίνεται η 5η Ανθοκομική Έκθεση και με τις ευλογίες του Δημάρχου για 5η συνεχή χρονιά η φοροδιαφυγή και ο αθέμιτος ανταγωνισμός θριαμβεύουν. Ταμειομηχανές δεν υπάρχουν ενώ τα ανθοπωλεία της πόλης αιμορραγούν και δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τους εκθέτες φοροκλέφτες για αυτό υπάρχει και διαφορά στις τιμές 1-2 ευρώ. Ερώτηση προς τον υποτιθέμενο Δήμαρχο: Λεφτά για την έκθεση έδωσες, το πόσα δεν ξέρουμε. Θα εισπράξει η πόλη του Πειραιά τίποτα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δημοτικά τέλη από τα καταστήματα τα απαιτείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..