Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Συνάντηση Π. Καμμένου με τον Αμερικανό υπουργό 'Αμυνας, ουδέποτε είχε οριστικοποιηθεί.Απλά είχε συζητηθεί και είχε αναγγελθεί MONO από τον 'Ελληνα υπουργό (με δηλώσεις του στη Νέα Υόρκη, 28 Μαρτίου '15), η 21η Μαίου ως ημέρα επίσκεψής του στο Πεντάγωνο ΗΠΑ. Ο Π. Καμμένος είχε ειδοποιηθεί από τις αρχές Μαίου ότι ΔΕΝ θα γίνει δεκτός στην Ουάσιγκτον από τον Αμερικανό ομόλογό του στις 21 Μαίου (και το γεγονός αυτό διασταυρώθηκε διπλά στην...
Ουάσιγκτον). O 'Ελληνας υπουργός ΔΕΝ είπε την αλήθεια, με αποτέλεσμα να διασυρθεί και να διασύρει Ελλάδα και κυβέρνηση. Οι Αμερικανοί ΔΕΝ αναβάλουν προκαθορισμένες συναντήσεις με επισκέπτες υπουργούς άλλων χωρών 2-3 ημέρες πριν (εκτός αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι π.χ. πολέμου, εθνικής καταστροφής κλπ). Τα ''δημοσιεύματα'' στην Ελλάδα που αναφέρουν ότι δήθεν ειδοποιήθηκε γιά την αναβολή πριν λίγες ημέρες (Σαββατοκύριακο), ''μέσω της ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον'', είναι παραπληροφόρηση. Ο κ. Καμμένος είχε ειδοποιηθεί αρμόδια και όχι μέσω της πρεσβείας μας, αρχές Μαίου. Η δε αναφορά στην ανακοίνωση του υπουργείου 'Αμυνας Ελλάδας -20 Μαίου- ότι η συνάντηση αναβλήθηκε ''λόγω έκτακτου κωλύματος του υπουργού 'Aμυνας των ΗΠΑ'', είναι ψευδής και κωμική.
Ο υπουργός 'Αμυνας της Ελλάδας, νόμισε ότι με την δουλοπρεπή εξαγγελία πριν μία εβδομάδα γιά ''παραχώρηση ελληνικού νησιού'' (Κάρπαθος), γιά αμερικανο-NATOϊκή βάση στο ΝΑ Αιγαίο, θα κερδίσει τελικά το ''ραντεβού''. Και ως άσχετος με την αμερικάνικη πραγματικότητα, αντί να αναβάλει το ταξίδι, επέλεξε να διασυρθεί και να διασύρει την Ελλάδα, εμφανιζόμενος ως ''τουρίστας-υπουργός'' στην Ουάσιγκτον.
Αν κρίνουμε και από την πολυήμερη παρουσία του στη Νέα Υόρκη τέλη Μαρτίου 2015, μαζί με ''πολυμελή συνοδεία'', γιά την ελληνική παρέλαση, φαίνεται ότι ο κ. Π. Καμμένος έχει ''τάση'' γιά ''φιγούρες'' και υπουργικά ''τουριστικά'' ταξίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..