Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Μη ξεχνάς ποτέ το παρελθόν। Μπορεί να το ξαναχρειαστείς στο μέλλον.
Σας μεταφέρουμε τον διάλογο που έγινε προ 3 εβδομάδων μεταξύ του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού των ΑΝΕΛ
Αλέξης: Μόνο ένα θαύμα μας σώζει Πάνο οι θεσμοί φωνάζουν οι Αμερικανοί εκβιάζουν , η Μέρκελ γκαρίζει , οι νταβατζήδες απαιτούν και θέλουν και αυτοί , οι συνιστώσες η  μια πάει..
από εδώ και η άλλη πάει από εκεί, μόνο ένα θαύμα και το λέω εγώ που δεν πίστευα.
Πάνος : από την αρχή στα είχα πει εγώ κάνε αγιασμό, εσύ δεν με άκουγες και ποτέ δεν με άκουσες, ας είναι όμως έχουμε λίγο καιρό και το θαύμα θα γίνει, δεν λένε ότι αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό έρχεται το βουνό στο Μωάμεθ?   Αν  δούμε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν. Στην  Άρτα όταν έπεσε πανούκλα ήρθαν καλόγηροι από την Θεσσαλία για να θεραπεύσουν το κακό, φέρνοντας μαζί τους τη γλώσσα του Αποστόλου Παύλου, τα δόντια του Αγίου Βελισάριου και το ζουνάρι της Παναγίας। Ο  Άγιος Εφραίμ όταν αρρώστησε  ο Ανδρέας έβγαλε τότε πάλι το ζουνάρι της Παναγίας και το πήγαινε σε σπίτια εφοπλιστικά πόρτα πόρτα। Τώρα   πρέπει  να  ξαναφέρουμε  το ζουνάρι να προσκυνούν και οι βολευτες   για να σωθούμε . Υπάρχουν  βέβαια και άλλα οστά  αυτά που είναι αποδεδειγμένα θαυματουργά θα συνεννοηθώ με τον Σωφρόνιο και θα δούμε.
Αλέξης: πρόσεξε το, είναι λεπτό το θέμα,
Πάνος : θα τα καταφέρω, εσύ μόνο τρίξε λίγο τα δόντια στις βουλευτίνες και θα ζητήσω κάτι  επίσης για θεραπεία περί την φρενοβλάβεια   μπας και σταματήσουν να μας πηγαίνουν κόντρα.
Αλέξης:Αμήν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..