Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

Κείμενο του Γιώργου Παπαχρήστου στα Νέα: "Λόγια ΑγάπηςΘα δημοσιοποιήσω σήμερα περιστατικό το οποίο συνέβη τη Δευτέρα το βράδυ στο εστιατόριο της φίλης μου Μίνας - με ένα από τα ωραιότερα μπαλκόνια της Αθήνας (την Ακρόπολη «πιάτο» συγκεκριμένα).
Ο «ουάου» υπουργός Οικονομικών ευρισκόμενος προφανώς σε μια εμφανώς ρομαντική διάθεση, βοηθούσης λίγο και της πανεσλήνου που μόλις είχε ανέβει στον ουρανό της Αθήνας, απολάμβανε το δίεπνο του παρέα με δύο κυρίες: τη Δανάη Στράτου και την Έλενα Παναρίτη. Το ζεύγος είχε προσέλθει νωρίτερα στης Μίνας, η..
Έλενα, που είχε κάτι δουλειές προηγουμένως διότι είχε μόλις ανακοινώσει την παραίτησή της από το ΔΝΤ, προσήλθε κατά τις 11 το βράδυ.
Τότε ήταν που κυρία, γνωστή μου, αποφάσισε να συστήσει στον υπουργό τον συνάδελφό μου Χρήστο Ράπτη, του site i-efimerida. Αποδείχθηκε πρωτοβουλία καταστροφική. Διότι ο υπουργός, άνευ προφανώς αντικειμένου τελευταία, περνάει τον χρόνο του επισκεπτόμενος sites και το περί ου ο λόγος ειδικότερα. Και επειδή προφανώς δεν βρίσκει του γούστου τα σχόλια που διατυπώνονται σε αυτό για τη... σημαντότητά του, εξετράπη σε ύβρεις κατά του συναδέλφου μου.
Είσαι το όνειδος της δημοσιογραφίας του είπε.
Επίσης κακή ιδέα. Διότι ο δημοσιογράφος που δεν μασάει τα λόγια του, αφού τον στόλισε κανονικά με διάφορους επιθετικούς προσδιορισμούς ενώπιον σοβαρού αριθμητικά τουλάχιστον ακροατηρίου, του διάνοιξε και μια προοπτική την οποία είμαι βέβαιος πως έως τώρα δεν την είχε φανταστεί ο «μπιζιμπόντης» (κατά τον αξεπέραστο όρο του Πάγκαλου) υπουργός:
Μιλάς εσύ που θα πας στου Γουδή ρε;
Ωχ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..