Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Πρώτες δηλώσεις Τσακαλώτου: Με απλά λόγια.

Ο κ.Τσακαλώτος γεννημένος στο Ρότερνταμ και μεγαλωμένος στο Λονδίνο. Σπούδασε στο κολέγιο Ητον ενώ ενώ μετά φοίτησε στην Οξφόρδη. Στα χρόνια της Οξφόρδης, ήταν που ήρθε σε
επαφή και με άλλους Έλληνες οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην πολιτική σκηνή τα τελευταία χρόνια. Ένας από αυτούς ήταν και ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας με τον οποίο, μάλιστα, συνεργάστηκαν στο πλαίσιο της έρευνας, δημοσιεύοντας το 1994 στην Ελληνική Οικονομική Επιθεώρηση κοινό άρθρο με θέμα τις επενδύσεις σε τέσσερις ευρωπαϊκές οικονομίες.  
Σήμερα έκανε τις πρώτες δηλώσεις του δηλώσεις ως νέος υπουργός οικονομικων. Με μεγάλη προσπάθεια του εκμαιεύσαμε το πρώτο επιχείρημα που θα παραθεσει στον Σόιμπλε εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης- Αποκλειστικά στο Aoristies: 
«Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστής διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..