Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

Ο Μπάμπης λέει την Ζωή ηλίθια.Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου αποκαλεί σε άρθρο του στην Καθημερινή την Ζωή Κωνσταντοπούλου «ιδιώτη» με την γνωστή υποτιμιτική έννοια. Το θέμα είναι όμως γιατί ο κ.
Παπαδημητρίου που αποκαλεί ηλίθια την Πρόεδρο της Βουλής;
Ας υποθέσουμε οτι ο κ. Μπάμπης έτσι «συνομιλεί» στο σπίτι του με τους οικείους του.»Ιδιώτες» τους ανεβάζει,ηλίθιους τους κατεβάζει αν διαφψνούν μεταξύ τους.
Ας ζητήσουμε απο τον κ. Μπάμπη, όμως να μας παρουσιάσει άλλο, έστω και ένα κείμενό του, στο οποίο να έχει αποκαλέσει κάποιον «ιδιώτη».Ακόμα και πρωταγωνιστή σκανδάλου, ακόμα και την Βίκυ Σταμάτη, ή τον Ακη, τον Γιάννο κλπ κλπ.

Αποκλείεται να το έχει ξανακάνει.
Ας υποθέσουμε ότι ο κ. Μπάμπης ασκεί ανεξάρτητη δημοσιογραφία και ας τον ρωτήσουμε: Υπάρχει μέλος της οικογένειας Κωνσταντόπουλου(ας πούμε λόγου χάριν ο πατέρας της Ζωής…) που να έχει χρόνια σκληρή κόντρα με την οικογένεια Αλαφούζου;

Ας υποθέσουμε ότι ο κ.Μπάμπης είναι πολύ μορφωμένος ,κάτι σαν τον Μπαμπινιώτη, στη δημοσιογραφία και ας του ζητήσουμε σε ένα επόμενο άρθρο να γράψει μια ανάλυση με τίτλο «Μισθωμένες Γραφίδες των ΜΜΕ…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..