Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Εμετικοί Χαριτάτος-ΚουικΑκούγοντάς τους στην πρωινή εκπομπή του Χαριτάτου στον Άλφα το μόνο που κατάφερνες είναι να σου έρθει εμετός
Ο κ. Κουΐκ μίλησε για το πώς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν άφησαν τον Αλέξη Τσίπρα όμηρο στα χέρια του
κάθε Λαφαζάνη και του κάθε Γιάνη με ένα νι. Για το πώς ο πρωθυπουργός είπε μόνο την αλήθεια και κρατάει τον λόγο του. Γενικά η συνέντευξη ήταν σαν να μιλούσαν για άλλη χώρα, ήπειρο, μπορεί και πλανήτη.   
 Τι μας λέτε κ. Κουΐκ;;; Δεν λυπάστε τα αφτάκια μας να περνάνε τέτοιο σοκ; Πότε είπε την αλήθεια ο πρωθυπουργός και κράτησε το λόγο του; Προεκλογικά; Με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης; Μετεκλογικά; Κατά την διαπραγμάτευση; Μετά; Πότε; Ποτέ! Και ας προσπαθείτε να μαζέψετε ψήφους!
Και αφήνοντας στην άκρη τον κ.Κουΐκ ανρωτιόμαστε πόση τσίπα έχει ο κ. Χαριτάτος; Άκουγε τέτοιες μπούρδες και αντί να κάνει την δουλειά του –εκείνη του δημοσιογράφου- συμφωνούσε με τον κ. Τέρενς μας.
Γενικώς είναι πολλά τα λεφτά Άρη όποτε έχουμε να ακούσουμε ακόμα πολλά τέτοια.Ακούστε όλη την συνέντευξη εδώ.

1 σχόλιο:

  1. Οσα χρόνια ο Κουίκ εμφανιζόταν στη τηλεόραση ηταν ο μεγαλυτερος αντιφασίστας και αντικομμουνιστής είχε παντα κρατική φρουρά και τώρα έγινε υποστηρικτής της ποιο αιμετικης κυβέρνησης που γνώρισε η Ελλάδα.!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..