Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015

Tυφλὸς δὲ τυφλὸν ἐὰν ὁδηγῇ, ἀμφότεροι εἰς βόθυνον πεσοῦνται.
 «Αφήστε τους. είναι τυφλοί, οδηγοί τυφλών. Και αν τυφλός οδηγεί τυφλό, και οι δύο θα πέσουν σε λάκκο»

Αποκρίθηκε τότε ο Πέτρος και του είπε: «Εξήγησέ μας αυτήν την παραβολή».  Εκείνος είπε: «Ακόμα τώρα κι
εσείς είστε ασύνετοι; Δε νοείτε ότι καθετί που μπαίνει στο στόμα προχωρεί στην κοιλιά και ρίχνεται έξω στο αποχωρητήριο; Αλλά εκείνα που βγαίνουν από το στόμα εξέρχονται από την καρδιά, και εκείνα κάνουν ακάθαρτο τον άνθρωπο. Γιατί από την καρδιά εξέρχονται διαλογισμοί κακοί, φόνοι, μοιχείες, πορνείες, κλοπές, ψευδομαρτυρίες, βλαστήμιες. Αυτά είναι που κάνουν ακάθαρτο τον άνθρωπο, αλλά το να φάει κανείς με άνιφτα χέρια δεν κάνει ακάθαρτο τον άνθρωπο». 

Τραγική απάντηση Κουρουμπλή για το θέμα που δημιούργησε με τον καρκίνο!

Μια απίστευτη δικαιολογία χρησιμοποίησε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής για να απαντήσει στις επικρίσεις που δέχθηκε σχετικά με την σκέψη που διατύπωσε για την «τιμωρία» σε όσους καρκινοπαθείς διαπιστωθεί ότι δεν έχουν υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις για τη νόσο.

 «Δεν το είπα ως τιμωρία αλλά ως ως κίνητρο και αντικίνητρο. Αυτά λέει και ο Ομπάμα στις ΗΠΑ»δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Υγείας.

 «Ας δεχθούμε ότι ήταν ένα λάθος» συμπλήρωσε εκφράζοντας μια πικρία για τις αντιδράσεις που δημιούργησε η πρότασή του αυτή. «Το θέμα, όμως, συζητιόταν στις παραλίες και αυτό με ικανοποιεί» συμπλήρωσε.

 «Εκεί έπρεπε να επικεντρωθεί το ζήτημα, όχι στο οτι δεν έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προσυμπτωματικών ελέγχων;» αναρωτήθηκε ο κ. Κουρουμπλής.

 Ανακοίνωσε, πάντως, ότι μέσα στο Σεπτέμβριο θα κληθούν όλοι οι επιστημονικοί φορείς «να συζητήσουμε για το θέμα» λέγοντας, επίσης, ότι «δίνει μάχη» με το υπ. Οικονομικών και την Τρόικα για να πάνε τα φάρμακα για καρκινοπαθείς από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ στα νοσοκομεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..