Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ξανακούω το Αποφασίζομεν και Διατάσομεν διατυπωμένο με άλλες Λέξεις. Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.Μετά σαράντα πέντε χρόνια, σκεπτόμενος την τότε εποχή δηλώνω  ότι διαβιούσα πολύ καλύτερα συγκριτικά με το σήμερα, τότε που είχαν το σθένος να λένε.

Αποφασίζομεν και Διατάσομεν Στρατηγός Ζαγοριανακος ενώ σήμερα λένε, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου….. και συνεχίζουν  καλή
ώρα..  αύξηση συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, από 1 Οκτωβρίου ξεκινάν  οι κατασχέσεις, φόρο -καταιγίδα,
Η αναμασημένη τροφή που μας δίνουν είναι λέγοντας: Είμαστε εξαρτημένοι από την ευρωζώνη, η οποία αντιμετωπίζει τεράστια πολιτικά και θεσμικά προβλήματα. Η χώρα εκβιάζεται από τις αγορές. Εκβιαζόμαστε από την ίδια την κατάστασή μας ."Με πόνο ψυχής περικόπτουμε το εισόδημα των νοικοκυριών"

Χαράτσι στα ακίνητα…
Επιστρέφει η τρόικα... από Δευτέρα  που είχε μετονομαστεί σε θεσμούς αλλά..ξανάρχεται Τρόικα - Το σαββατοκύριακο τα επιπλέον μέτρα από το ΔΝΤ

Τσεκούρι σε συντάξεις και εφάπαξ. Ενφια,
Πολλοί Πολιτικοί έχουν Διατυμπανίσει κατά καιρούς δεν μπορούμε  : Είμαστε υπό τον έλεγχο της Τρόικας. Δεν μας ρώτησαν  όμως εμείς θέλουμε να είμαστε υπό; Ή θέλουμε να είμαστε καβάλα; Ο καθένας βέβαια με τις προτιμήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..