Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές κυβερνήσεως, συγκυβερνήσεως και λοιπούς.Τους συγχαίρουμε για την εκλογή τους και ζητούμε ορισμένες διευκρινήσεις για παλαιά ψηφισθέντα και νέα  νομοσχέδια.   
Στο τεράστιο νομοθετικό έργο σας που σας περιμένει, θα θέλαμε να εργασθείτε σκληρά και να ψηφήσετε το μνημόνιο 3  με τους διευκρινιστικούς νόμους στην αγγλική και όχι στην γερμανική όπως σας έχει αποσταλεί και είστε υποχρεωμένοι .
Να επανεξετάσετε τον
αντικαπνιστικό νόμο. Να  διευκρινίσετε αν ο ναργιλές επιτρέπεται ή όχι.
Ο νόμος περί ναρκωτικών, δεν αναφέρει και δεν, περιλαμβάνει οδηγίες για το κρακ και τις πίπες οπίου. Πως θα φορολογούνται στα ναρκωτικά αγοράς; οι έμποροι ;και ποιός θα είναι ο συντελεστής ΦΠΑ στο λιανοτάρι.

Απελευθερώσατε τα επάγγελμα του νεκροθάφτη. Με ποιές προοπτικές; Περιμένετε πιο πολλές κηδείες;
Έχετε ψηφίσει τον νόμο περί ημιυπαίθριων χώρων και μόλις ο δήμαρχος Γλυφάδας έφτιαξε ως όφειλε νεκροταφείο, το κλείσατε και τον στείλατε στο αυτόφωρο, μήπως τα σχέδιά σας είναι η κατασκευή κρεματορίων και γιατί δεν το λέτε, θα γίνουν με προδιαγραφές παλαιές του Γ΄Ράιχ ή με μοντέρνες της Μέρκελ;
Ο νόμος περί καυσίμων πώς λειτουργεί;
150$ το βαρέλι=1,70 ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη βενζίνη
80$ το βαρέλι = 1,72 ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη.
45$ το βαρέλι  σήμερα =1,50 ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη.
Ότι και να γίνεται ο νόμος λειτουργεί υπέρ απόρων κορασίδων, μεγαλοεφοπλιστών και μεγαλοεργολάβων.
Αληθεύει ότι με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο στις προθέσεις σας είναι να ζυγίζονται εβδομαδιαίως οι Αφοδεύσεις των πολιτών και ανάλογα να πληρώνουν;
Τις πλατείες και τα πάρκα Πειραιά και Αθηνών θα τα δώσετε με ενοίκιο στους μετανάστες? Ή θα δοθούν με συμβόλαια ιδιοκτησίας? Θα έχουν δωρεάν wifi ? γιατί αν δεν έχουν θα είναι άδικο….
Σας ερωτούμε τι θα πράξετε στα εκκλησιαστικά. Oι ιερείς αρνούνται να διαβάσουν Φανουρόπιτες ένεκα του τέλους 6,5 ευρώ που επεβλήθη.
Ελπίζουμε και ευελπιστούμε.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..