Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΜΑΝ!!!ΑΜΑΝ...Ποινική δίωξη για ρίψη φέιγ βολάν μπροστά στο Τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.
Ποινική δίωξη σε βάρος του προέδρου του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου (Π.Ε.Σ.) Αστέριου Χάμου, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης. Συγκεκριμένα η αστυνομία επέδωσε στον πρόεδρο του συνδέσμου Αστέριο Χάμο την από 3ης Δεκεμβρίου 2014 απόφαση του αντεισαγγελέως Ροδόπης Διονυσίου Λαμπρίδη, να ασκηθεί εις
βάρος του ποινική δίωξη. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου καλείται να προσέλθει στον μονομελές πλημμελειοδικείο Κομοτηνής την Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016, κατηγορούμενος για παράβαση των άρθρων 1, 14, 26, 27, 51, 53, 57, 79, και 191 (παρ. 1) του Ποινικού Κώδικος. Οι ποινές που επισύρουν οι μνημονευθείσες παραβάσεις συνεπάγονται πολυετή φυλάκιση.
Συγκεκριμένα οδηγώντας αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του πατέρα του, πέρασε μπροστά από το κτίριο του γενικού προξενείου της Τουρκίας και πέταξε μεγάλο αριθμό εγγράφων (φειγ βολάν) και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Το έγγραφα τα οποία πέταξε και τα οποία ήταν προσιτά σε αόριστο αριθμό διερχομένων πολιτών ήταν κατά το περιεχόμενο ικανά να ταράξουν τη δημόσια πίστη των πολιτών και να επιφέρουν σε αυτούς φόβους και ανησυχίες, καθόσον το ειδικότερο περιεχόμενό τους είχε ως εξής
 «Όχι στην τουρκοποίηση της Θράκης μας – έξω οι Τούρκοι πράκτορες από την Θράκη μας, να κλείσει τώρα το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής – να τεθεί εκτός νόμου το τουρκόσπορο κόμμα ΚΙΕΦ – όχι άλλες προδοσίες από τις κυβερνήσεις των Αθηνών. Οι προδότες στο Γουδί – τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους.
Οι αντιδράσεις του Συνδέσμου.
Με αφορμή την ποινική δίωξη ο Σύνδεσμος εξέδωσε ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Αστέριος Χάμος και ο γραμματέας Χρήστος Διαμάντης και στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων:
«Είναι απερίγραπτο Έλληνες εισαγγελείς, δικασταί και αστυνομικοί, ως να έλυσαν όλα τα προβλήματα της όντως εγκληματικότητος, να διώκουν τις πατριωτικές φωνές ανθρώπων, οι οποίοι δεν βγήκαν στους δρόμους για κανένα ταπεινό ίδιον συμφέρον, αλλά για να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου και να καλέσουν σε εθνική αφύπνιση.
Αποτελεί αίσχιστη κατάπτωση να ποζάρουν υπερήφανα τα χαϊδεμένα παιδιά του προξενείου κάτω από την σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης», καλλιεργώντας το μίσος στις καρδιές νέων ανθρώπων και μικρών παιδιών, και το ελλαδικό κράτος να τσακίζεται δουλοπρεπώς να καταδικάσει όποιον στηλιτεύει ακριβώς αυτά τα παράνομα, ανθελληνικά και επικίνδυνα που διαδραματίζονται προ των οφθαλμών ημών, με την σύμπραξη των κακών γειτόνων μας.
Φαντασθείτε να είχαν ρίψει μέλη ενός τουρκικού σωματείου φεϊγ-βολάν π.χ. έξω από το προξενείο μας στην Κωνσταντινούπολη ή στην Σμύρνη. Υπήρχε περίπτωση να βρεθεί Τούρκος εισαγγελέας για να τους κυνηγήσει ή Τούρκος αστυνομικός που θα κατέθετε εναντίον των; Το πιθανότερο είναι ότι θα τους παρασημοφορούσε ο τούρκος πρόεδρος ή πρωθυπουργός. Η ημερομηνία ασκήσεως της διώξεως (τον Δεκέμβριο του 2014) αποδεικνύει ότι άπαξ έτι το ελλαδικό κράτος και οι ανεύθυνες κυβερνήσεις των Αθηνών, δεξιές, κεντρώες ή αριστερές, αντί να αγρυπνούν για τα εθνικά μας θέματα και δη για την Θράκη μας, έχουν ως προτεραιότητα τον απηνή διωγμό εναντίον όσων αγρυπνούν». Η υπόθεση εκδικάζεται την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..