Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Υπουργός με ειδικές αναζητήσεις....Τελικά στην Βουλή το μόνο προσόν που έχουν βουλευτές και υπουργοί είναι το όνομα του μπαμπάκα ή του συγγενή ….;; Ή…..
Σκάνδαλο ξέσπασε τις τελευταίες ώρες, το όποιο θα ταράξει τα νερά του πανελληνίου σε συνδυασμό και  με τις επερχόμενες εκλογές!!!!!  Ωστόσο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την ΕΥΠ για
την σπουδαία δουλειά που έχει πράξει και για μια ακόμη φορά έβγαλε στη  δημοσιότητα τα άπλυτα των υπουργών!!!! Πιο αναλυτικά σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι Αρχές έχουν συλλέξει πληροφορίες από τους κοριούς της ΕΥΠ, όπου περιλαμβάνονται τα ονόματα δυο γνωστών υπουργών, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Μυκόνου με τα εκδιδόμενα μοντέλα και το εμπόριο κοκαΐνης….
Οι αρχές ύστερα από απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών, συνέλεξαν στοιχεία που συνδέουν τους δυο κατηγορούμενους με την υπόθεση. Και οι δύο εργάζονται στον ίδιο χώρο, ο δεύτερος όμως εμφανίζεται να ζητούσε την παροχή υπηρεσιών από άντρες προκειμένου να εκπληρώσει τις ομοφυλόφιλες ορέξεις του….
Το τραγικό της υπόθεσης βέβαια είναι ότι ο δεύτερος υπουργός ανήκει στην δεύτερη γενιά υπουργών και εκλέγεται στην Β’ Αθηνών από το 2000… και η ιστορία δεν σταματάει εδώ…. Ο περιβόητος αυτός άνθρωπος είναι γόνος παλαιάς πολιτικής οικογένειας, ο πατέρας του υπήρξε πολύ σημαντικός μέλος του κόμματος, πάντοτε υπουργός  και φυσικά χάρις σε αυτόν μπόρεσε να αναρριχηθεί και να πάρει το πολυπόθητο αξίωμα του υπουργού… Είναι ευκολονόητο ότι έργο δεν έπραξε από όποιο υπουργείο και να πέρασε από το 2009 και μετά, τα έκανε θάλασσα…. (κατανοητό είχε άλλες πιο σημαντικές έγνοιες…).
Αναμένουμε τις εξελίξεις με ανυπομονησία καθώς ο προαναφερθείς συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο των επερχόμενων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.
Υ.Γ : Ο λαός ως σοφός λέει «για να γίνεις ηγούμενος πρέπει να σε γ@#$  ο προηγούμενος» απλά τροφή για σκέψη…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..