Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Αλλος με την Πύλαρο.Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για την «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιροΣτον εισαγγελέα Εφετών αποστέλλεται ο φάκελος της δικογραφίας για την εγκληματική οργάνωση στον χώρο του ποδοσφαίρου, μετά το πέρας της πεντάμηνης ανάκρισης που διεξήγαγε ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης. Η διαδικασία περατώθηκε με την αποστολή...


των ένορκων καταθέσεων που απέστειλαν πριν από μερικά 24ωρα ο Φερνάντο Σάντος και ο βοηθός του Ρικάρντο Σάντος για τον αγώνα, Ολυμπιακός-Ατρόμητος (2-1, περίοδος 2014/2015), μέσω της πρεσβείας της Ελλάδας στην Πορτογαλία.

Η δικογραφία περιλαμβάνει πλέον 34 κατηγορούμενους, από 16 αρχικά, για τους οποίους ο ειαγγελέας Στο μεταξύ, τις αμέσως επόμενες ημέρες, ο ειδικός ανακριτής αναμένεται να αρχίσει την διερεύνηση της υπόθεσης της «κάρτα υγείας» της ΕΠΟ, για την οποία έχουν ασκηθεί διώξεις σε βάρος 23 προσώπων, πρώην και νυν μελών της διοίκησης της ομοσπονδίας από την περίοδο 2005-2011. Τα αδικήματα που διερευνώνται είναι απιστία σε βαθμό κακουργήματος και ηθική αυτουργία κατά συναυτουργία σε απιστία, με ενέργεια και παράλειψη, με ζημιά που υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ, κατ' εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκονται οι πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, Σοφοκλής Πιλάβιος, Γιώργος Σαρρής,o πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης  καθώς και ο νυν διοικητικός ηγέτης της Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..