Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Η Μπέττυ Μπαζιάνα τραγουδά Καζατνζίδη;Η Μπέττυ Μπαζιάνα θα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Με έδρα στην Κοζάνη.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού επιλέχθηκε μεταξύ όσων είχαν αιτηθεί και θα διδάσκει «Δίκτυο Υπολογιστών» μία φορά την εβδομάδα στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής

Μια φορά την εβδομάδα θα διδάσκει στο
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέττυ Μπαζιάνα. Όπως αποκάλυψε το vetonews.gr, η αίτηση της κυρίας Μπαζιάνα προς το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του πανεπιστημίου κρίθηκε ως η καλύτερη και η κυρία Μπαζιάνα αναμένεται από την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα να διδάξει «Δίκτυο Υπολογιστών» στους φοιτητές του τμήματος, με έδρα την Κοζάνη.

Η κυρία Μπαζιάνα είναι αποσπασμένη στο ΕΜΠ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε όλα τα τυπικά προσόντα και ήταν η καλύτερη από άλλους ενδιαφερόμενους για να διδάξει στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο με την σύμβαση 407.«Η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα όντως υπέβαλε αίτηση στη διαδικασία πρόσληψης έκτακτου προσωπικού. Αξιολογήθηκε η αίτηση της από την αρμόδια επιτροπή και ακολουλήθηκε η τυπική διαγωνιστική διαδικασία. Έχει κάνει αίτηση να διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και, πλέον, της κάνουμε εμείς την προσφορά να διδάξει,καθώς, πράγματι, διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα. Έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά και ενδιαφέρεται να έρθει να κάνει το μάθημα. Χρονικά, το αργότερο τη μεθεπόμενη εβδομάδα η κυρία Μπαζιάνα θα πρέπει να έχει έρθει και να ξεκινήσει τα μαθήματα», δήλωσε σχετικά στο kozanimedia.gr ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αντώνης Τουρλιδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..