Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ...ΕΤΙΝΓΚΕΡ ...ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ..Κατά της κούρασης που δείχνουν κάποιες ευρωπαϊκές χώρες σε ό,τι αφορά ...
στην εφαρμογή μεταρρυθμίσεων προειδοποίησε ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για την Ψηφιακή Οικονομία Γκίντερ Έτινγκερ, ενώ τόνισε ότι με την πολιτική της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κέρδισε χρόνο τον οποίο δεν χρησιμοποίησαν τα κράτη.

  
«Ανησυχώ ότι κάποιοι πιστεύουν πως
αφήσαμε πίσω μας την κρίση και πως μπροστά μας βρίσκεται μια περίοδος οικονομικής ανάπτυξης. Στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο!», προειδοποίησε ο Γερμανός επίτροπος.
Αναφορικά με την κατάσταση στην Ελλάδα, ο Ευρωπαίος επίτροπος εξέφρασε την ικανοποίησή του που ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν έτοιμος «να αναγνωρίσει την πραγματικότητα. Και τώρα αναρωτιέμαι πώς διεξάγει μια προεκλογική εκστρατεία για να βελτιώσει το πρόγραμμα το οποίο ο ίδιος υπέγραψε». Ωστόσο, ο Έτινγκερ υπογράμμισε ότι η ΕΕ θα συνεργαστεί «με όποια κυβέρνηση» σχηματιστεί μετά τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.«Σε κάθε περίπτωση ο Τσίπρας θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ελπίζω να εφαρμοστεί το τρίτο πρόγραμμα βοήθειας από μια (κυβέρνηση) ευρείας πλειοψηφίας», πρόσθεσε και υπογράμμισε: «Εκτιμώ πως η Ελλάδα μετά τις εκλογές θα εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες έχει υποσχεθεί» κατέληξε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..