Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Διαπλοκή ,Ναρκωτικά, Δικαστικοί κλπ


Αιμίλιος Κοτσώνης,  εφέτης Γιάννης Τζιμπλάκης.
Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρώην πρωθυπουργός Κατερίνα Θάνου για τον εφέτη Γιάννη Τζιμπλάκη λόγω των τηλεφωνικών συνομιλιών που είχε με το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακού και κατηγορούμενου για
την υπόθεση του Νoor 1, Αιμίλιο Κοτσώνη.

Συγκεκριμένα, ο υπερκοριός της ΕΥΠ κατέγραψε το 2012 τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα στον εφέτη Γιάννη Τζιμπλάκη και τον πρώην υπεύθυνο προμηθειών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αιμίλιο Κοτσώνη, ο οποίος είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους για την υπόθεση του «ναρκωπλοίου» που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνης.

Τότε, ο τελευταίος φερόταν να δρομολογεί συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Ολυμπιακού Ευάγγελου Μαρινάκη και του κ. Τζιμπλάκη, καθώς ο Εφέτης ήταν ο εισηγητής του δικαστικού συμβουλίου που εξέδωσε το βούλευμα του σκανδάλου «Koriopolis», με το οποίο απάλλαξε -με τη σύμφωνη γνώμη και του αντεισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Πούλιου- από όλες τις κατηγορίες τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Αξίζει να προστεθεί πως εκτός από τη συνάντηση, ο εφέτης θα γινόταν και δέκτης κάποιων εισιτηρίων για τους αγώνες του Ολυμπιακού.

Ως εκ τούτου, προκύπτουν σοβαρές αμφιβολίες για την αξιοπιστία του βουλεύματος, με αποτέλεσμα οι εξελίξεις αυτές να οδηγήσουν ακόμα και στην ακύρωση του ή την επανεξέταση της υπόθεση των στημένων αγώνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..