Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Τα Γαλλικά που ειπώθηκαν και δεν δημοσιοποιηθήκαν κατά την συνάντηση των Αρχηγών κομμάτων.Φώφη Γεννηματά απευθυνόμενη στον Βασίλη Λεβέντη: Θα σε προκαλούσα σε πνευματική μονομαχία, αλλά βλέπω ότι είσαι άοπλος.
Πλακιωτάκης υπονοώντας τον Πάνο Καμμένο : Απ’ όλους τους κλέφτες, οι ηλίθιοι είναι οι χειρότερο
ι επειδή σου κλέβουν το χρόνο και το κέφι σου.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος οργισμένος με αυτά που άκουγε: Δεν πρέπει να δίνουμε σε ανθρώπους με ηλίθιες απόψεις την ικανοποίηση της οργής μας.
Θεοδωράκης κάνοντας αυτοκριτική:  Στην πολιτική, η βλακεία δεν είναι μειονέκτημα
Πλακιωτάκης για Τσίπρα : Η ευφυΐα έχει τα όριά της, αλλά η βλακεία δεν έχει αυτό το μειονέκτημα. Και συνέχισε :  Δεν υπάρχει τίποτε πιο επικίνδυνο από έναν επινοητικό ηλίθιο.
Φώφη Γεννηματά απευθυνόμενη στον Πλακιωτάκη για τις προτάσεις και τις θέσεις  του Πάνου Καμμένου : Ένας άνθρωπος που διακηρύσσει συνεχώς ότι δεν είναι ηλίθιος πρέπει να έχει τις υποψίες του.
Θεοδωράκης αφού εξάντλησε όλα τα επιχειρήματα  απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό και στον Πάνο Καμμένο είπε σε υψηλούς τόνους: να επισκεφτείτε δάσκαλο ή παπά και διακόψτε την θεραπεία με ψυχανάλυση.  Η ψυχανάλυση είναι μια θεραπεία εναντίον της άγνοιας. Δεν έχει κανένα αποτέλεσμα επάνω στη βλακεία.
Ερωτήσαμε και την γνώμη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής που πρέπει να τονίσουμε ότι δεν προσεκλήθη, αν και το κόμμα που εκπροσωπεί είναι εκλεγμένο  στην Βουλή και έχει γύρω στις 500.000 ψηφοφόρους , μας απάντησε με την εξής φράση για τους αντιπάλους του: Ας υποθέσουμε ότι είσαι ηλίθιος. Και ας υποθέσουμε ότι είσαι μέλος της  βουλής … Αλλά επαναλαμβάνομαι.
Και συνέχισε λέγοντας ότι ο κύριος Τσίπρας θέλει να κάνει επιτροπές, προτάσεις και λοιπά για να έχει συνενόχους, θα σας πω την γνώμη μου για τις επιτροπές, αν αντί για τον Μωυσή οι Εβραίοι είχαν επιτροπή ακόμα στην έρημο θα ήταν δεν θα είχαν βγει ποτέ για να βρουν την γη της επαγγελίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..