Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Αποκλειστικό. Παραινέσεις Κ Καραμανλή στον Αλέξη. Απομαγνητοφωνημένη όλη η συνομιλία.Άκου με προσοχή Αλέξη  Λένε ότι η Πολιτική είναι το δεύτερο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Έχω διαπιστώσει ότι έχει καταπληκτική ομοιότητα με το πρώτο.
Δεν θα χρησιμοποιείς ποτέ την λέξη κυβέρνηση ,ποτέ, εσύ προεδρεύεις,  γιατί: Οι εννιά πιο τρομακτικές λέξεις είναι: «είμαι
από την κυβέρνηση και είμαι εδώ για να βοηθήσω»
Αλέξη :Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τον κάθε έναν, αλλά ο καθένας μπορεί να βοηθήσει κάποιον.
Ένας σίγουρος τρόπος για να βεβαιωθείς Αλέξη  ότι το έγκλημα δεν θα αποδίδει κέρδη, είναι να αφήσεις την κυβέρνηση να το διαχειρίζεται πχ τον Τσακαλώτο ή τον φλαμπουράρη.
Έχει και τα πλεονεκτήματά του να είσαι Πρωθυπουργός : Την επόμενη μέρα που εκλέχτηκα εγώ, έβαλα να χαρακτηρίσουν τους βαθμούς μου στο Γυμνάσιο Άκρως Απόρρητους κάντο και εσύ όπως μου είπαν στην γκράβα ήσουν σκράπας.
Στο Κοινοβούλιο θα πηγαίνεις σπάνια, το Μέγαρο Μάξιμου έχει καλύτερες μπουγάτσες . Έχεις αναρωτηθεί μερικές φορές πώς θα έμοιαζαν οι Δέκα Εντολές, αν θα χρειαζόταν να τις περάσουμε από την ελληνική βουλή με πρόεδρο την Ζωή και εισηγητή την Ραχήλ Μακρή? Γκέγκε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..