Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Θαύμα ,Θαύμα, Οι θεσμοί είναι του Θεού. Το λέει και ο Αλέξης.Σε Αγαστή συνεργασία Εκκλησία  και  Συριζαίοι, οι όποιοι ανένηψαν σαν Χριστιανοί και είναι οι πλέον οι ποιο  φανατικοί ,ξεπερνώντας  και τους Παλαιοημερολογίτες.
Ο λόγος που συνέβη αυτό το θαύμα κατά τους Ιερωμένους και όχι μόνο, είναι τα δυο εδάφια των
επιστολών του Αποστόλου Παύλου που έδωσαν να τα διαβάσει ο πρωθυπουργός μας . Σας τα παραθέτω για να συμμορφωθείτε και εσείς.
Κατ εντολή  λοιπόν του θεού και του Χριστού, διατάσσω: Όσοι είναι δούλοι, να εκτιμούν ιδιαίτερα τους κυρίους τους για να μη δυσφημείται το όνομα του Θεού και η διδασκαλία Του.
Προς Τιμόθεον Ά κεφ,6,στ,1.

Κάθε άνθρωπος πρέπει να υποτάσσεται στις ανώτερες αρχές, διότι δεν υπάρχει καμία εξουσία χωρίς τη θέληση του θεού, οι εξουσίες δε που υπάρχουν, έχουν ορισθεί από το θεό, εις τρόπον ώστε, εκείνος που αμφισβητεί την εξουσία, αντιτάσσεται στη διαταγή του θεού. όσοι δε, δεν υπακούουν θα τιμωρηθούν .Θέλεις να μη φοβάσαι την εξουσία; Κάνε το καλό και θα επαινεθείς από αυτήν, διότι η εξουσία είναι υπηρέτης του θεού και αποβλέπει στο καλό σου. Εάν όμως πράξεις το κακό, τότε να φοβάσαι, διότι δεν είναι έτσι άσκοπα ζωσμένη με το μαχαίρι, έτοιμη να εκδικηθεί εκείνον που κάνει το κακό. Επομένως πρέπει να υποτάσσεσθε, όχι μόνον για να αποφύγετε την οργή αλλά και δια λόγους συνειδήσεως...!
Προς Ρωμαίους, κΑεφ,13, 1-5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..