Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Όλοι στο Σύνταγμα. «Ντράγκι δώστα όλα». Για να χρωστάμε στο διηνεκές. Για να αναδείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο του καπιταλισμού. Γιατί οι τραπεζίτες είναι τελικά φίλοι μας.Τι μας νοιάζει τέλος πάντων αν από διαγραφή και κούρεμα περάσαμε αμέσως σε «εξόφληση των υποχρεώσεών μας στο ακέραιο»; Τι μας νοιάζει αν θα χρωστάμε επ’ άπειρον; Τι μας ενδιαφέρει αν «επενδύσεις» σημαίνει μονοπώλια, τραστ και πολυεθνικές; Τι μας κόφτει ποιος είναι ο Τσίπρας, ποιος είναι ο Βαρουφάκης και ποιος ο..

Απαράδεκτο να κατηγορούν την Ελλάδα ως ''διεφθαρμένη χώρα'' και ως ''Κολομβία των Βαλκανίων''Η Ελλάδα, είναι η μόνη χώρα στον πλανήτη Γη, όπου ''μίζα, διαπλοκή, αρπαχτή, ρουσφέτι, φακελάκι, ατιμωρησία, παραγραφή, ελεγχόμενη δικαιοσύνη, εξαγορασμένοι πολιτικοί, νταβατζήδες ΜΜΕ'' κ.ά., που παραπέμπουν σε...

Δραγασάκη, Λαφαζάνη, Σταθάκη, Κοτζιά. Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντοςΤα παιδιά του Χαρίλαου ας το καταλάβουν, αν δεν το καταλαβαίνουν τα πλουσιόπαιδα. Η αγορά δεν στενάζει βογκάει.Πείνα, φτώχεια, γδύμια.  
Γράφουν τα sites
Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή έκτακτο σχέδιο ανάταξης των φορολογικών εσόδων μέσω:
Ενεργοποίησης όλων των...

Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;Μπορεί κάποιος να χαμογελάει, και να χαμογελάει, και να είναι αχρείος. Λέει ο Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Τον πιστεύω . Όπως πιστεύω και τον Λουντέμη που γράφει στο Αγέλαστη Άνοιξη :Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
Καταδικάστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Πλήρωνε Άδωνη!

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ’ αριθμόν 2270/2014 απόφασή του ..

Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Σε όφελος της Πλουτοκρατίας λειτουργούσε το Σύστημα και θα συνεχίζει.


Συμπαιγνία με τους ισχυρούς, διαιώνιση του χρέους και όχι κούρεμα, μιλιά για τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό  δάνειο κλπ!!!!!
Ο τόσο άνετος ενδυματολογικά λαλίστατος υπουργός γιατί δεν αναφέρθηκε και στις απαιτήσεις μας έναντι της Γερμανίας; 

Έτσι λειτουργεί η Ελλάδα είτε το...