Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Το Μνημόνιο: Είναι; Τι είναι; Ξεριζωμός; Ή ευλογία;Το Μνημόνιο είναι ευλογία για τον τόπο είχε δηλώσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ο σοφός λαός μας λέει: Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, είναι αρχοντομαθημένος και μάλιστα σε αυστηρό πρωτόκολλο, δεν ομιλεί ποτέ πρωί, και αν τον ενοχλήσεις σου απαντά και δεν σιωπά απαξιώνοντας σε, να σας.....

ΚΑΤΑΝΤΙΑ…. αν αρρωστήσετε θα συναντήσετε τον δημιουργό σας σίγουρα.Δυο ειδήσεις που δείχνουν το τι συμβαίνει ακριβώς στην δημόσια υγεία. Εάν είσαι τυχερός και την γλυτώσεις από έλλειψη φαρμάκων, ιατρών,  από ενδονοσοκομειακές  λοιμώξεις ,  θα πας σίγουρα από τσιρλιλί. Διαβάστε και συνειδητοποιείστε το τι σας..

Με απόφαση Καμμένου, το ''κούγκι'' δεν θα γίνει τελικάΤα στελέχη και τα μέλη των ΑΝΕΛ μπορούν να κοιμούνται ήσυχα. Δεν θα κλειστούν στο ''κούγκι'' και ο αρχηγός τους, ως σύγχρονος Σαμουήλ, δεν θα το ανατινάξει. Μετά την βαρύγδουπη δήλωση του αρχηγού πριν το Εurogroup ότι ''αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα το κάνουμε κούγκι'', τα πράγματα άλλαξαν. Η Ευρώπη φοβήθηκε και οι ενδιαφερόμενοι που μιλούσαν γιά ''κούγκι'', πήραν αυτό που ζητούσαν: Από τα τρία (μνημόνια), το μακρύτερο.