Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Τι μήνυμα στέλνει ο Λάκης Γαβαλάς στη Βουλή!!Ρωτήσαμε τον Λάκη Γαβαλά την γνώμη του για το νομοσχέδιο  της ανθρωπιστικής κρίσης που συζητείται στη Βουλή.
Η απάντηση του ήταν.

Απείλησαν την σωματική υγεία Υπουργού.

Δέχθηκε απειλές και φραστική επίθεση από ομάδα συνδικαλιστών εργαζομένων στις Σκουριές τo απόγευμα της Τρίτης ο Υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης, στην είσοδο του Υπουργείου ΠΑΠΕΝ που βρίσκεται στην οδό Αμαλιάδος 17 στους Αμπελόκηπους.

Οι συγκεντρωμένοι με πολύ έντονο ύφος απαίτησαν από τον Υπουργό Αναπληρωτή  την άμεση

Κακουργήματα διέπραξαν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕΠοινική δίωξη για κακουργηματική απιστία κατ' εξακολούθηση, άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, κατά υπευθύνων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Ειδικότερα, η δίωξη αφορά στην εκμίσθωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ακινήτων του ΟΣΕ που δεν είχαν παραχωρηθεί σε αυτή, αλλά ούτε υπήρχε σχετική συμφωνία και μάλιστα, αντί

Στο σκαμνί κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος ο Πέτρος ΤατούληςΜε την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος δικάζονται την Τετάρτη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και η αντιπεριφερειάρχης Ντ. Νικολάκου. Περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχης κάθονται στο εδώλιο...

του κατηγορουμένου του Τριμελές Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, μετά..