Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Κάθε ηλίθιος μπορεί να κριτικάρει, να κατηγορήσει, να παραπονεθεί, και οι περισσότεροι ηλίθιοι το κάνουν.Ερώτηση από το «Ποτάμι» για συνθήματα μελών των ΟΥΚ στην παρέλαση

Κοινή ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, για τα συνθήματα που φώναξαν τα μέλη των ΟΥΚ...
Κοινή ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, για τα συνθήματα που φώναξαν τα μέλη των ΟΥΚ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, κατέθεσαν οι βουλευτές με Το Ποτάμι, Σπύρος Δανέλλης και Γρηγόρης Ψαριανός.
Με την ερώτησή τους οι δύο βουλευτές καλούν τον αρμόδιο υπουργό Άμυνας να επιληφθεί του θέματος, «δεδομένου ότι αυτού του τύπου τα φαινόμενα έχουν συμβεί επανειλημμένα κατά τη διάρκεια παρελάσεων των προηγουμένων ετών και δεν θα έπρεπε να συνεχίζονται όταν τη διακυβέρνηση της χώρας την έχει αναλάβει ένα, κατά τα λεγόμενά του, αριστερό κόμμα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ».

Οι δύο βουλευτές του Ποταμιού θεωρούν ότι «τα εν λόγω συνθήματα, εκτός της βαλκανικής αισθητικής που αποπνέουν, έχουν καταδικαστεί από την ίδια την Ιστορία της χώρας, δεδομένου ότι η Μεγάλη Ιδέα έχει πάψει να αποτελεί γνώμονα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής εδώ και δεκαετίες, εξαιτίας των γνωστών σε όλους καταστροφικών της αποτελεσμάτων».
Τους απαντώ ότι σέβομαι την άποψη τους  διότι: Μεγαλύτερος ηλίθιος απ’ αυτόν που τα ξέρει όλα είναι αυτός που διαφωνεί μαζί του.

Η ευγλωττία της μαλακίας, μεγαλομανίας είναι η λεπτομέρειαΈνα ποσοστό κομματικών Συριζέων θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη αυτό βέβαια δεν το λένε ποτέ, μάλιστα το διαψεύδουν μετά βδελυγμίας. Επειδή όμως η ευγλωττία της (μαλακίας) μεγαλομανίας είναι η λεπτομέρεια αρκεί να παρατηρήσει κάποιος τις δηλώσεις τους, τους μορφασμούς τους, το ύφος, την απέραντη