Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Άλλα τα λεγόμενα και Άλλα τα βλεπόμενα.Η παρούσα Κυβέρνηση τροχοδρομεί και εξαγγέλλει εκσυγχρονιστικές μεταρρυθμίσεις και τομές στον δημόσιο τομέα.

Η υπέρογκη δημόσια υπηρεσία, η διαφθορά και οι κομματικές συνδιαλλαγές αποτελούν τροχοπέδη στην ορθή ανάπτυξη της οικονομίας της πατρίδας μας.
Η γραφειοκρατία και η ταλαιπωρία των πολιτών, των...

Λευκαίνει Colgate .Τρικλοζάνη. Σκόπια. Μακεδονία.


Εξαχλωροφέν πριν από 40 χρόνια στις οδοντόκρεμες μας έδιναν καρκίνο.
Επικίνδυνη ουσία στην Colgate Total.  Η Χημική ουσία που έχει συνδεθεί με την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων εντοπίστηκε στην οδοντόκρεμα Colgate Total, σύμφωνα με το Bloomberg. Πρόκειται για την ουσία τρικλοζάνη, που χρησιμοποιείται κατά

Ξανακούω το Αποφασίζομεν και Διατάσομεν διατυπωμένο με άλλες Λέξεις. Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.Μετά σαράντα πέντε χρόνια, σκεπτόμενος την τότε εποχή δηλώνω  ότι διαβιούσα πολύ καλύτερα συγκριτικά με το σήμερα, τότε που είχαν το σθένος να λένε.

Αποφασίζομεν και Διατάσομεν Στρατηγός Ζαγοριανακος ενώ σήμερα λένε, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου….. και συνεχίζουν  καλή

Κλάψτε ή Γελάστε. Η παρέμβαση Αλ. Τσίπρα στο Συνέδριο του Ιδρύματος Κλίντον, 27 Σεπτ. '15...Δείτε..ΔΕΝ μεταδόθηκε ''ζωντανά'' από το CNN, όπως εσφαλμένα αναφέρεται στην Ελλάδα.