Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Η Επικαιρότητα σε φωτογραφίες


 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ:

Της Μάνας του..... Ο "ξεχασιάρης" υπουργός με τα 38 ακίνητα και τις 800.000 ευρώΟ υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης έχει πολλά κενά στην φορολογική του δήλωση για το 2011. Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα των ορκωτών λογιστών είχε ξεχάσει να δηλώσει εκτός

Ρατσιστική επίθεση σε Ελληνίδα: "Ξεκουμπίσου από την Αυστραλία"


Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε 26χρονη Ελληνοαυστραλή στο μετρό στη Μελβούρνη. Η Arna Dionysopoulos επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά της όταν ένας συνεπιβάτης της παρατήρησε το όνομά της στο καρτελάκι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Age, ένας άντρας της είπε πως θα πρέπει να "ξεκουμπιστεί από την Αυστραλία", σημειώνοντας πως θα ήθελε πολύ να βάλει ένα όπλο στο κεφάλι του πατέρα της και να

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΦΡΙΚΗ: To ISIS σκορπά σε όλη τη Συρία θανατηφόρο ιό που κατατρώγει σάρκες .Το ISIS είναι υπεύθυνο για τη διάδοση στη Συρία ενός ιού που καταστρέφει την ανθρώπινη σάρκα, σύμφωνα με την  Κουρδική Ερυθρά Ημισέληνο.

Στελέχη της οργάνωσης ανέφεραν, όπως σημειώνει η DailyMail, ότι έχουν υπόψη τους πάνω από

Ανοιχτή Επιστολή του Μανώλη Γλέζου στους Έλληνες Βουλευτές: Ελευθερώστε τις συνειδήσεις σας!


ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
 Σπάστε τα δεσμά των κομματικών παρωπίδων και ελευθερώστε τις συνειδήσεις.
 Καθισμένος στο παραγώνι των στερνών κατωφλιών της ζήσης μου, απευθύνομαι σε σας τους Τριακόσιους της Βουλής των Ελλήνων, στον κάθε ένα ξεχωριστά και του βροντοφωνάζω.       
  Σύνελθε.
  Από το αφιόνι της κομματικής  γραμμής ξύπνα.
  Τι υποσχέθηκες στον κόσμο και σ΄εμπιστεύθηκαν όσοι σε ψήφισαν και σε...