Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Τα νεύρα μου τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω. ΑΥΤΑ.


Αθήνα ή Βαγδατη ή Καμπούλ; Μουσουλμάνος στον ΗΣΑΠ φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ», προκάλεσε ζημιές και επιτέθηκε σε επιβάτεςΈνα άκρως επικίνδυνο περιστατικό που εκτυλίχτηκε σε βαγόνι του ΗΣΑΠ αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία».                                                                             

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε ένα ξέσπασμα ενός μουσουλμάνου, που προκαλούσε μαινόμενος ζημιές στις πόρτες και τα τζάμια του βαγονιού κατά την διάρκεια της

Ο θάνατος του πρέπει αλλά θα είναι λίγος.Ευτυχώς που οι ποινικοί έχουν δικό τους Δίκαιο μέσα στις φυλακές. Η παροιμιώδες έκφραση πρέπει να αλλάξει και να γίνει Θεέ μου φυλαξέ με από τους δικούς μου οι εχθροί με σέβονται ποιο πολύ.
Πύργος: Εκπαιδευτικοί κατήγγειλαν το βιασμό 12χρονου μαθητή από το θείο του!
Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου διερευνά με ιδιαίτερη προσοχή καταγγελία που αφορά το

Να μάνα να μάλαμα. Θάνατος και όχι Ισόβια της άξιζε.Ρόδος: Ισόβια στη «μητέρα» που ασχολούνταν με το Facebook και άφησε το μωρό της να πεθάνει από ασιτία!
Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης στη μητέρα από τη Λέρο, η οποία παραμελούσε και δεν τάιζε το μόλις 28 ημερών μωρό της με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει από ασιτία τον Ιανουάριο του 2013. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου, που εκδίκασε την υπόθεση δεν αναγνώρισε ελαφρυντικό στη μητέρα,  και...

Ο μπακάλης αν μπαταξιάνει, τα παλιά τεφτέρια πιάνει.


Έτσι τα παιδιά των μπακάληδων  που κυβερνούν σήμερα ,ναι ναι τα μπακαλόπαιδα που βλέπετε να τρώνε, ναι το κόμμα του μπακάλικου θυμήθηκαν την παροιμία και είπαν μαθημένο το αρνί να του παίρνουν το μαλλί και κάνουν έργα αυτά που έμαθαν από τους πατεράδες τους.
Φόροι: Αυξήσεις για τα εισοδήματα του 2015 και μάλιστα αναδρομικά – Ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα
- Αλλάζουν οι κλίμακες φορολόγησης για τα εισοδήματα του 2015.
- Αυξάνονται οι φόροι στα έσοδα από ενοίκια.
- Φόροι – φωτιά για τους αγρότες.
- Σκέψεις για μικρό αφορολόγητο για τους ελεύθερους επαγγελματίες.