Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Αχχ αυτοί οι Εβραίοι. Το γένος ΡαζήΔεν είναι τυχαία ο εκλεκτός λαός του κυρίου, αφού έκαναν την πρώτη διαθήκη κόβοντας την ακροβυστία τους  έγιναν πανέξυπνοι, σε σημείο να θεωρούν όλο τον άλλο κόσμο εκτός της φυλής τους πλέμπα. Ζουν ανάμεσά μας και παίρνουν τις αποφάσεις για την τύχη και την ζωή μας, ακολουθώντας πρωτόκολλα παμπάλαια, και τον στόχο τους πολλές φορές τον καταφέρνουν. Διορθώνουν λάθη του παρελθόντος και με νέες πολιτικές αναμειγνύονται και λαμβάνουν θετικά
αποτελέσματα. Μεταναστεύουν και εγκαθίστανται σε ξένες χώρες (πχ. Ελλάδα), εγγράφονται στα δημοτολόγια σαν Αβουρί, και μετά το μετατρέπουν σε Σημίτη. Πάντοτε μετά από μια-δύο γενιές οι Εβραίοι καταφέρνουν να αναμειγνύονται στην πολιτική και να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική σκηνή. Τρανό παράδειγμα η φωτογραφία που έχουμε αναρτήσει που δείχνει τον κύριο Γεράσιμο Αρσένη και την σύζυγο του κυρία Κατσέλη μαζί με τον Τζωρτζ Σόρος .Ο οποίος είναι εβραιο-ουγγρο-αμερικάνος και ο κύριος εκφραστής  της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Ένα από τα μισητά πρόσωπα στην Ελλάδα μια και είναι γνωστός στη χώρα μας ο ρόλος του στην ονομασία των ΣΚΟΠΙΩΝ ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Τώρα το πώς βγήκε αυτή η φωτογραφία και σε τι αποσκοπούσε η συνάντηση αυτή το ξέρουν μόνο οι εικονιζόμενοι. Εμείς το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε μιας και Εβραίος είσαι από  μητέρα και όχι από πατέρα, ότι συναντήθηκαν λόγω της κοινής καταγωγής τους, διότι για τους μη γνωρίζοντες ο Γ. Αρσένης  είναι το γένος Ραζή.
ΥΓ.Οι παραπάνω σκέψεις δεν είναι ενός ρατσιστή φασίστα χρυσαυγίτη όπως θα τρέξουν πολύ να δώσουν χαρακτηρισμό, αλλά ενός Έλληνα με μνήμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..