Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Χοτ Σποτς στα μούτρα σας και Βίλατζ να πείτε το χωριό σας.Ο αριστερός Αλέξης και ο υπερέλλην Καμμένος σκέφθηκαν να εκβιάσουν τας Ευρώπας με εισβολή προσφύγων και μεταναστών, σε περίπτωση που οι τραπεζίτες δεν συνέχιζαν να μας δίνουν δανεικά. Έξυπνο σχέδιο και ακόμη εξυπνότερη η δημοσιοποίησή του υπό μορφή απειλής. Εκείνοι απάντησαν
αντιστρέφοντας τον εκβιασμό: είπαν ότι δεν θα μας δώσουν δανεικά αν στείλουμε κι άλλους πρόσφυγες! Εντελώς αναμενόμενο: μόνο ηλίθιοι μπλοφάρουν από θέση ταπί μπροστά σ’ αυτούς που έχουν μαζέψει όλες τις μάρκες στο τραπέζι.

Μετά οι ηγέτες μας (γελάστε ή κλάψτε άφοβα) μαζέψαν τα βρεγμένα (τα άπλυτα, τα παραπεταμένα) τους και μπήκανε σε κατάσταση «χοτ σποτς» (όπως λέμε σε κατάσταση πολιορκίας): οι ουρές στα σκέλια και τα κεφάλια μέσα γιατί οι καρπαζιές πονάνε.

Η συνέχεια προβλέψιμη: τα σύνορα κλειστά (άρα ή έχουμε σύνορα με την Αυστρία ή οι ΨευτοΜακεδόνες είναι στην ΕΟΚ και μας διαφεύγει· αλλιώς δεν ερμηνεύονται οι κραυγές των Αυστριακών ότι τα Σκοπιανά ρετάλια θα κλείσουν τα σύνορα). Κανείς δεν θα φύγει, όλοι θα εγκλωβισθούν και θα λιμνάσουν εδώ (τις προάλλες το Πακιστάν αρνήθηκε να πάρει πίσω δυο χούφτες πολιτών του και οι ΤσιπροΚαμμένοι κάνανε την πάπια). Όταν τα κέντρα ταυτοποίησης και φιλοξενίας καταρρεύσουν, όπως τόσα και τόσα «κέντρα» (κράτησης, διαλογής, επαναπροώθησης και λοιπές μπούρδες) κάποιοι φιλάνθρωποι θα αναφωνήσουν ότι δεν πάει άλλο και ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να ζουν σε άθλιες συνθήκες (θα καταλήξουν στον Άγιο Παντελεήμονα κυριολεκτικά). Κάποιοι ίσως φωνάξουν ότι τα παιδιά τους δεν μπορούν να μην πηγαίνουν σχολείο, ότι οι ίδιοι δεν μπορούν να μην εργάζονται κτλ κτλ. Στη συνέχεια κάποιοι θα ενεργοποιήσουν τη συλλογιστική των «επί μακρόν» διαμενόντων κτλ κτλ και θα γίνουμε όλοι μια μεγάααλη οικογένεια.

Το πράγμα πάντως έχει και ασύλληπτη εμετική συνιστώσα:

Στον αγγλικό όρο «χοτ σποτς» (hot spots) που πλασσάρουν οι σύντροφοι Τσίπρας και Καμμένος, ο Μήτσος Αβραμόπουλος και οι λοιποί χάι (high) Ψωροκωσταίοι, προστέθηκε κι άλλη γελοιότητα. Ακούει στο όνομα «ΕΛΠΕ Βίλατζ»! (Με λογοπαίγνιο με την αγγλική λέξη που σημαίνει βοήθεια):

Από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας "ΕΛΠΕ"

Μάλιστα κυρίες και κύριοι! Είδαν σκοτάδι (βαθύ) οι καπιτάλες και μπήκανε. Το «χοτ σποτ» της Χίου το υιοθέτησε η εταιρεία «Ελληνικά Πετρέλαια» και το ονόμασε και χωριό! Οι αθεόφοβοι οι πετρελαιάδες βρήκανε ευκαιρία για διαφήμιση! Επενδύσανε στον πόνο των φουκαράδων, στην αφέλεια του κοσμάκη και στην προπαγάνδα του συστήματος και στήσανε και χωριό! Θα κάνουνε λέει και εγκαίνια! (Κι η Βασίλω -Καμμένος- πρώτη). Τι άλλο να περιμένουμε τώρα; Χοτ σποτ με σπόνσορα τη Γιάννα («Χαλιμπουργκικί Τάουν»); Τη Μαριάννα («ΜότορΌιλ Σίτυ»); Έχει όριο η ... «φιλανθρωπία» των λεφτάδων;

 Γι αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να φωνάξω (ελπίζω κι εσείς μαζί μου):
«Χοτ σποτς στα μούτρα σας ρε Ευρωλιγούρηδες»!
 «Βίλατζ να πείτε το χωριό σας ρε, εδώ είναι Ελλάδα»!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..