Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες? Λαδιάρης ναρκομανής ο διευθυντής των φυλακών Τρικάλων .Έτσι ισχυρίστηκε.Αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν, το βράδυ της Δευτέρας, τον διευθυντή των φυλακών Τρικάλων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Η σύλληψή του έγινε, όταν λίγο πριν εισέλθει στις
φυλακές, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο αυτοκίνητό του όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 0,7 γραμμαρίων...

Στη συνέχεια, σύμφωνα, συνελήφθη και ένας 34χρονος σε περιοχή των Τρικάλων, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ θέμα χρόνου είναι να συλληφθεί και ένας 39χρονος που προμήθευσε την κοκαΐνη και αναζητείται από την Αστυνομία.

Το κτίριο των φυλακών, έχει «σφραγισθεί», έχει ενισχυθεί η εξωτερική φύλαξη του, καθώς συνεχίζονται οι έλεγχοι στο εσωτερικό του.

Στον έλεγχο του γραφείου του διευθυντή των φυλακών δεν βρέθηκε κάτι το επιλήψιμο, ενώ ερευνώνται και άλλοι ιδιωτικοί του χώροι.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο 40χρονος διευθυντής ισχυρίστηκε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών εδώ και 5 χρόνια και ότι την ποσότητα της κοκαΐνης την είχε αποκλειστικά για δική του χρήση.

Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..