Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

Ο Πάνος Καμμένος στις ΗΠΑ: ''Τουρισμός'' στην Φλόριδα 18-19 Μαρτίου και μετά περιήγηση στην Ουάσιγκτον (20-21 Μαρτίου), με αφορμή το Συνέδριο της Αμερικανο-Ισραηλινής Οργάνωσης ΑΙΡΑCΟ υπουργός 'Άμυνας της Ελλάδας θα είναι ένας από τους 160 ομιλητές στο συνέδριο του AIPAC. Η δεκάλεπτη ομιλία του στο AIPAC, είναι και ο βασικός σκοπός της πολυέξοδης επίσκεψής του στις ΗΠΑ, με πολυμελή συνοδεία και το προεδρικό αεροσκάφος. Στην Φλόριδα θα μιλήσει -Σάββατο
βράδυ- στην... χοροεσπερίδα(!!!)  της ''Επιτροπής Παρέλασης''. Και μην ξεχνάμε: ''Λεφτά ΠANTA υπάρχουν'', γιά 'Ελληνες πολιτικούς.
Επειδή ''τον έσκασαν'' τον υπουργό με την υπόθεση ''Μακεδονία-Μουζάλας'' και γιά να μην τα κάνει ''κούγκι'', γιά να ''ξεσκάσει'', πήρε το προεδρικό αεροσκάφος, με συνεργάτες και φίλους, γιά μιά πολυέξοδη τουριστική περιήγηση-βόλτα, στις ΗΠΑ.
Σημ.: Ο υπουργός Π. Καμμένος, ήταν να έρθει 17 Μαρτίου στις ΗΠΑ, αλλά υπήρξε μονοήμερη καθυστέρηση, εξαιτίας ''Μουζαλο-Μακεδονίας''
Μαζί με τον υπουργό και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κων/νος Κατσίκης. Δεν γνωρίζουμε τον λόγο της συμμετοχής του στην υπουργική συνοδεία. Υποθέτουμε ότι είναι καθαρά τουριστικός.
Ο υπουργός 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, με την πολυμελή ακολουθία του (9 άτομα, οι 2-3 είναι συνεργείου της ΕΡΤ και το προεδρικό αεροσκάφος), στην Φλόριδα (Κόλπος Τάμπα) Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 και μετά πάει Ουάσιγκτον, γιά να μιλήσει σε συνέδριο Αμερικανο-Ισραηλινής Οργάνωσης, Κυριακή 20 Μαρτίου και την επομένη σε εκδήλωση του ΑΗΙ, που υποτίθεται κάνει ''λόμπι'' στην Ουάσιγκτον. Ο κ. Καμμένος, δεν θα είναι στην παρέλαση (γιά 25η Μαρτίου) στο ''ελληνικό χωριό'' Τάρπον Σπρινγκς, Φλόριδα, 20 Μαρτίου '16. Στην παρέλαση θα είναι η ''μπάντα του πολεμικού Ναυτικού'' από Ελλάδα (τα έξοδα καλύπτονται από Ομογενείς). Υπουργός και ''μπάντα'', είναι υπό την ''υψηλή προστασία, καθοδήγηση'' του θρυλικού ''Μητσάρα'' (Γιώργου Μέρμελα).
Ο υπουργός και οι ''πανέξυπνοι'' του υπουργείου του, νόμισαν ότι οι ΗΠΑ θα ''επιτρέψουν'' την προσγείωση και φιλοξενία του ''προεδρικού αεροσκάφους'' στην βάση ΜacDill (κέντρο επιχειρήσεων ενόπλων δυνάμεων ΗΠΑ, Τάμπα), γιά χάρη του υπουργού. Οι της βάσης τους είπαν ευγενικά ''πηγαίνετε στο διεθνές αεροδρόμιο Τάμπας, παρκάρετε εκεί, πληρώστε το κόστος παρκαρίσματος και ανεφοδιασμού και αφήστε μας ήσυχους''. Θυμίζουμε ότι τον περασμένο χρόνο, ο υπουργός 'Αμυνας, πήγε στην Ουάσιγκτον χωρίς ραντεβού με τον Αμερικανό ομόλογό του, νομίζοντας ότι θα τον δεχτεί. Τελικά, τον είδε μία βοηθός του υπουργού 'Αμυνας ΗΠΑ.


1 σχόλιο:

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΕΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΦΛΩΡΑΚΗ : Η ΦΤΩΧΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..