Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Αποφασίζομε και διατάσομε Υπουργός Τόσκας.Ποιος είναι ο Νίκος Τόσκας ο υπουργός που κάνει και δηλώσεις ανερυθρίαστος.  
Κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του ο Νίκος Τόσκας είχε την φήμη του “σκληρού” αξιωματικού. “Τεθωρακισμένος” φανατικός, βρέθηκε στην Σχολή Ευελπίδων τα χρόνια της χούντας. Ήταν δευτεροετής στην Σχολή τη νύχτα του...
Πολυτεχνείου. Τα όσα έζησε εντός της Σχολής έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην οριστική του απόφαση να ενταχθεί πολιτικά προς τα αριστερά.
Όχι δεν βοήθησε φοιτητές να γλιτώσουν την σύλληψη όπως γράφτηκε. Έγιναν όμως πολλά εκείνη την νύχτα στην Σχολή Ευελπίδων που τον “σημάδεψαν”
Την παρουσία Τούρκων παρατηρητών σε ελληνικά νησιά οι οποίοι θα φροντίζουν για την γρήγορη προώθηση μεταναστών στην Τουρκία προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη  Νίκος Τόσκας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
«Το πρωτόκολλο προθέσεων που υπογράψαμε στη Σμύρνη είναι μια...
επιτάχυνση του υπάρχοντος πρωτοκόλλου προώθησης  μεταναστών στην Τουρκία του 2002. Σ’ αυτό το πλαίσιο θα υπάρχει η δυνατότητα να βρίσκονται Τούρκοι παρατηρητές στα ελληνικά νησιά οι οποίοι θα φροντίζουν ώστε να γίνεται γρηγορότερα η προώθηση και μέσα σε 48 ώρες να επιστρέφονται οι μετανάστες, αυτοί που δεν χρήζουν προστασίας, στην Τουρκία.» επεσήμανε.
Περιγράφοντας τη διαδικασία ο κ. Τόσκας εξήγησε ότι ο Τούρκος παρατηρητής «θα ελέγχει τα χαρτιά μαζί με τους δικούς μας, θα υπογράφει ένα "πρωτόκολλο παραλαβής» και θα πηγαίνει τους ανθρώπους στη χώρα του.»

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΟ Η ΘΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΝ ΟΠΛΗΣ , Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ . ‘’ ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΕΝ ΠΑΤΑΞΟΝ ΔΕ ‘’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..