Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Άρχισαν και δεν θα σταματήσουν.Οι Αφγανοί έκαναν πορεία προς την πλατεία Συντάγματος (Φωτογραφίες)..Περίπου 200 Αφγανοί μετανάστες πραγματοποίησαν πορεία προς στην πλατεία Συντάγματος και στα γραφεία της ευρωπαϊκής επιτροπής. Οι Αφγανοί ξεκίνησαν από την οδό Πατησίων, και κατευθύνθηκαν προς το Σύνταγμα, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.Πρόσφυγες ζητούν να φύγουν-Εκλεισαν την παλιά Εθνική Οδό στο ύψος των ΘερμοπυλώνΤην παλιά Εθνική Οδό Λαμίας Αθηνών πριν τις Θερμοπύλες έκλεισαν οι πρόσφυγες που διαμένουν σε ξενοδοχείο της περιοχής ζητώντας να φτάσουν στα σύνορα και να φύγουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, από την πρώτη στιγμή, από το απόγευμα της Πέμπτης που βρέθηκαν στις Θερμοπύλες στόχος τους είναι να φτάσουν στα σύνορα και από εκεί να φύγουν για την Ευρώπη.

Διαπιστώνοντας όμως πως έφτασε Κυριακή και ακόμη δεν είχαν αναχωρήσει άρχισαν να αντιδρούν. Από νωρίς το απόγευμα σήμερα 6/3, απέκλεισαν την κυκλοφορία στην και ζητούσαν με επιμονή να αναχωρήσουν για τα σύνορα. Δεν έλειψαν και στιγμές έντασης ενώ η κατάσταση ομαλοποιήθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ με τους πρόσφυγες να επιστρέφουν στα δωμάτιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..