Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποιοί σχεδιάζουν μακελειό;
Αφιερωμένο στην "αδιάφθορη και ανεξάρτητη" ελληνική δημοσιογραφία που δεν άκουσε τίποτα

Ακούγεται ότι σε Βερολίνο, Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες κάποιοι γράφουν σενάρια που στοχεύουν στη συντριβή της μαζικής λαϊκής αντίδρασης στα νέα «μέτρα» που, κατά παραγγελία της Τρόικας, θέλει
να επιβάλλει δια της βίας το καθεστώς των Αθηνών. Οι δυνάμεις κατοχής και οι ντόπιοι συνεργάτες τους δεν ενοχλούνται από τις απεργίες και τις διαμαρτυρίες του κόσμου αλλά αντίθετα τις φοβούνται, επειδή είναι οργανωμένες και εκτελούνται βάση σχεδίου.

Φαίνεται ότι δεν θα ξαναδούμε μόνο αλλοδαπούς στρατό-χωροφύλακες, όπως στις 12.02.2012, «ντυμένους» ΜΑΤτζήδες ή αναρχικούς αλλά ακούγεται ότι αυτή την φορά η ποιότητα της προβοκάτσιας θα είναι τέτοιου επιπέδου που θα θυμίζει «σφαγή» όπως αυτήν λχ. της 27ης Φεβρουαρίου 2014, στην Πλατεία της Ανεξαρτησίας του Κιέβου.

Στο Βερολίνο ετοιμάζεται και η οικουμενική κυβέρνηση ειδικού σκοπού (ασφαλιστικό, „hot spots“, φορολογικό, Σκόπια, σχέδιο Ανάν ΙΙ, «φύλαξη» των συνόρων, αξιολόγηση, νέα μέτρα για ’16 και ’17 και ψήφιση του 4ου μνημονίου ) και χρόνου (18-24 μήνες), όπου στην θέση του πρωθυπουργού προβλέπεται να διοριστεί, «μετά βέβαια από σκληρές διαπραγματεύσεις», πρώην αρχηγός κόμματος, που συμμετείχε στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Σημαντικός θα είναι και ο ρόλος που θα «παίξουν» τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι στην ιστορία αυτή. Είναι τα ίδια άτομα, για όσους δυσκολεύονται να τους ξεχωρίσουν, που δημοσιεύουν μόνο ότι ικανοποιεί τις δυνάμεις κατοχής και αποσιωπούν πλήρως ότι στρέφεται εναντίον τους, όπως πχ. η διαδήλωση, πρόσφατα στα Προπύλαια, που διοργάνωσαν κληρικοί και λαϊκοί από κοινού ενάντια στην κάρτα του πολίτη, όπου συμμετείχε πλήθος λαού. Δεν ακούστηκε ούτε άχνα!

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν στις ακροβολισμένες «κουκουβάγιες», στους «ΜΑΤτζήδες και στους αντεξουσιαστές που ομιλούν τη γερμανική, την αγγλική ή την ολλανδική ως μητρική γλώσσα.

Νέα Φιλική ΕταιρείαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..