Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Έφυγαν οι Απόκριες, μείναν’ οι Μασκαράδες, κι αλί σ’ εμάς τους έρημους, τους φτωχοφουκαράδες!..


Οικογενειακός τουρισμός 5 ημερών, για δύο υπουργούς στη Νέα Υόρκη, με το...''Aristos Travel''
Μέσα σε μία εβδομάδα 4 υπουργοί της χρεοκοπημένης Ελλάδας γιά τουρισμό στις ΗΠΑ: Κουντουρά, Καμμένος, Φίλης, Μπαλτάς

Να σταματήσουν οι αθλιότητες: Το ''Ωνάσειο'' στην Νέα Υόρκη, ΔΕΝ είναι μουσείο για να εκθέτει αρχαιότητες κ.ά., από την Ελλάδα

Ο μακαρίτης Αριστοτέλης (Αρίστος) Ωνάσης, έφησε χρήμα γιά να χρησιμοποιηθεί γιά καλούς σκοπούς. Και οι διαχειριστές του ''Ωνάσειου'', αφού δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, ούτε κρατικοί φορείς να τους ελέγξουν, ''φροντίζουν'' να το ''χρησιμοποιούν'' ανάλογα: Πληρώνοντας κάθε 1-2 χρόνια, τα έξοδα σε ''ευάλωτους'' υπουργούς, τις οικογένειές τους, εξαγορασμένους ''δημοσιογράφους'' και λοιπούς, γιά ολίγων ημερών διακοπές και ψώνια στη Νέα Υόρκη, τυπικά γιά να ''παραυρεθούν'' στα εγκαίνια κάποιας έκθεσης του''Κέντρου''. Εφέτος, την τιμητική τους έχουν, οικογενειακά, οι υπουργοί Παιδείας Νίκος Φίλης και Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς. Σίγουρα, θα
τιμήσουν με την παρουσία τους και αυτή των μελών οικογενειών τους, καλά εστιατόρια, ειδικά καλά καταστήματα κλπ. Από κοντά και... ''σύμβουλοι-βοηθοί''. Σύνολο 10 άτομα, με άγνωστο τον αριθμό... ''δημοσιογράφων''. Δεν γνωρίζουμε αν το ''Ιδρυμα Ωνάση'' θα τους μεταφέρει και στα πολυκαταστήματα (outlet) βόρεια της Νέας Υόρκης, με λεωφορείο, όπως γινόταν στο παρελθόν.
Και η Ομογένεια ''ενθουσιασμένη'' αναφωνεί: ''ΟΛΟΙ τα ίδια ΣΚΑΤΑ είναι, είτε ΠΑΣΟΚ-οι, είτε Νεο-Δημοκράτες, είτε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, γι' αυτό καταστράφηκε η Ελλάδα''.
Ο υπουργός Παιδείας θα έχει και μία... ''σημαντική συνάντηση'': Με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, γιά να συνευλογηθούν. Στις 5 ημέρες, ΔΕΝ θα έχει άλλη συνάντηση ή επαφή ή παρουσία σε κάποια -έστω ομογενειακή- εκδήλωση. Ο υπουργός Πολιτισμού, μηδενικές επαφές. Εκτιμούμε ότι κι εφέτος στην ξενάγηση, ειδικά στα...καταστήματα, θα είναι ''αρχηγός'' η τακτική του ''Ωνάσειου'', κ. 'Αννα Παναγιωταρέα, αφού ο σύζυγός της θα κάνει την παρουσίαση στα εγκαίνια, βράδυ 23 Μαρτίου '16.
Στην χρεοκοπημένη Ελλάδα, τα μνημόνια τσακίζουν μισθούς και συντάξεις, παιδιά και οικογένειες υποφέρουν, αλλά ασυνείδητοι, ανεύθυνοι ''καραγκιόζηδες'', που υποδύονται τους υπουργούς σε κυβερνήσεις διαπλεκόμενων (δεξιές ή αριστερές), κάνουν ''τουρισμό'' στις ΗΠΑ γιά δεκαετίες (και η Ομογένεια ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ).
Σημ. 1: Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι Τετάρτη 23 Μαρτίου, αλλά υπουργοί και συγγενείς, ήρθαν στην Νέα Υόρκη, το Σάββατο 19 Μαρτίου '16.
Σημ. 2: Στις ΗΠΑ, αν πολιτικός (υπουργός ή βουλευτής, γερουσιαστής), δεχτεί δώρο -γιά ανεπίσημο ταξίδι στο εξωτερικό- αεροπορικό εισιτήριο και διαμονή-διατροφή από εταιρία, κερδοσκοπική ή μη, χάνει την ''καρέκλα'' του, με συνοπτικές διαδικασίες Επιτροπής του Κογκρέσσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..