Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Παρασημοφορημένος Αξιωματικός του Π.Ν. υπέβαλε αίτηση ασύλου στον Κουρουμπλή! ΠΡΟΣ:Υπουργό Εσωτερικών κ.Παναγιώτη ΚουρουμπλήΑΙΤΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Τoυ Στυλιανού Δανδουλάκη Αντιπλοιάρχου π.ν. (ε.α.) κατοίκου Χανίων.

Είμαι Έλλην ιθαγενής και Αντιπλοιάρχος Π.Ν. (ε.α.) ο οποίος συνταξιοδοτήθηκα κανονικά το 2003 με τον συνταξιοδοτικό βαθμό του πλοιάρχου με 40 χρόνια υπηρεσίας (ο φάκελος με όλα τα υπηρεσιακά στοιχεία μου φυλάσσονται σε ειδικό χώρο στο Π.Ν. που πρόσβαση έχει μόνο ο Α. ΓΕΝ και εξουσιοδοτημένο από αυτόν προσωπικό) και είμαι πάντα σε αναμονή και στη διάθεση του Π.Ν. για να
προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην πατρίδα όποτε χρειαστεί και να χύσω το αίμα μου για την αγαπημένη μου πατρίδα.

Είμαι καταγεγραμμένος στα εφεδρικά στελέχη του Π.Ν., ως εκ τούτου είμαι ο μόνος που πληροί τις προϋποθέσεις για να υποβάλλω αίτηση ασύλου, στην ίδια μου τη χώρα. Έχουν καταστρατηγηθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα μου, έχουν καταπατηθεί η ανθρώπινη αξία και αξιοπρέπεια μου.
Δεν έχω δουλειά, δεν έχω ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Είμαι κυριολεκτικά στα χέρια του Θεού. Μιλώ την ελληνική γλώσσα από τα γεννοφάσκια μου, συμμετάσχω ενεργά και ουσιαστικά στην πολιτική ζωή της χώρας.

Έχω υποχρεώσεις κ. Υπουργέ ως Έλλην, δεν έχω όμως δικαιώματα.

Από το 2009 και εντεύθεν έχω σταματήσει να υπάρχω, γιατί αρνήθηκα τον ΑΜΚΑ (το 2009 μου διέκοψαν την περίθαλψη και τον Μάιο 2013 μου διέκοψαν την σύνταξη).
Δεν υφίσταμαι ως πρόσωπο (διότι κρατικοί υπάλληλοι και πολιτικοί από το 2009 με απάνθρωπο και ανθελληνικό τρόπο μου λένε ότι δεν έχω γεννηθεί, δεν έχω υπηρετήσει, δεν έχω πληρώσει τις εισφορές-οικονομικές μου υποχρεώσεις και γενικότερα δεν υπάρχω ως Έλλην μόνο και μόνο διότι δεν έχω ΑΜΚΑ), δεν μου αναγνωρίζεται το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού ως οφείλατε.

Καταπατείτε εσείς όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις τους νόμους και το ελληνικό σύνταγμα. Την χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων την ενστερνίζεστε για τους πρόσφυγες – λαθρομετανάστες. Ξεχνάτε όμως ότι στην Ελλάδα οι Έλληνες έχουν προτεραιότητα.

Έχω δικαίωμα στην ασφάλεια, έχω δικαίωμα στην εργασία, στην συνταξιοδότηση, έχω το δικαίωμα του θρησκεύειν, έχω το δικαίωμα στη ζωή. Κύριο μέλημα σας πρέπει να είναι η προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων μου, της ισονομίας, της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης.

Έφθασα στο σημείο να ζητάω άσυλο στην ίδια μου τη χώρα. Παρακαλώ σεβαστείτε την θρησκευτική και συνταγματική μου συνείδηση. Επαναφέρατε τις διαχρονικές αξίες του τόπου μας. Σεβαστείτε την Ευρωπαϊκή Σύμβαση δικαιωμάτων του ανθρώπου. Έχουμε υπογράψει ως κράτος μέλος της Ε.Ε. Αναντίρρητες και εφαρμοσμένες δεν είναι μόνο οι υπογραφές των μνημονίων, ούτε η συνθήκη του Δουβλίνου. κ. Υπουργέ είμαι αποφασισμένος όσο θέλει ο Θεός ο Άγιος να ζήσω, να ζήσω.

Δεν αυτοκτονώ, δεν μεταναστεύω, δεν υποχωρώ. Θα παλεύω για τα δίκαια μου μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος μου. Ελπίζω και εύχομαι τα χέρια σας να μην στάξουν αίμα Ορθόδοξο και Ελληνικό, όπως στάζουν των προηγούμενων κυβερνήσεων (έχουν πεθάνει από την εξαθλίωση μέχρι το 2014 πάνω από 15000 και επί της κυβερνήσεως σας περίπου 1000 αθώοι Έλληνες ιθαγενείς).

Ο Αιτών Στυλιανός
Δανδουλάκης Αντιπλοίαρχος Π.Ν.(ε.α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..