Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Μία κριτική για τον κ. ΛαζόπουλοΓια να ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή ποτέ δεν μου άρεσε ο κ. Λαζόπουλος. Το χιούμορ του πάντα ήταν μίας άλλης εποχής -που είτε καλό, είτε κακό- δεν μπορούσα να το καταλάβω. Πάντα όμως οι εκπομπές ήταν γεμάτες από κοινό και μην ξεχνάμε και την χρυσή δεκαετία που έπιανε 60% τηλεθέαση. Καταλάβαινα γιατί η γιαγιάδες μου γέλαγαν με τα αστεία του, καταλάβαινα γιατί μπορεί να είναι και λίγο καλτ για τις ηλικίες γύρω στα 30 λόγω Μικρών Μήτσων. Εμένα δεν μου άρεσε και
ήμουν οκέυ με αυτό. Μπορεί για μένα να ήταν ένας τηλεοπτικός δημαγωγός με μέτριο χιούμορ και λογοπαίγνια Δελφινάριου αλλά σε αρκετό κόσμο άρεσε. Και ας ανάλωνε τον χρόνο του σε -υποτιθέμενα ακραίες κόντρες με την Ντενίση, τον Κούγια κλπ κλπ. Και ρισπεκτ! Έβγαζε τα λεφτά του και μαγκιά του. Εφόσον έχει κοινό.... Και μένα μου αρέσει οι τηγανιτές πατάτες με τυρί τριμμένο, αβοκάντο και γλυκιά μουστάρδα....
Χθες όμως η εκπομπή του δεν ήταν ακριβώς εκπομπή.... Στην μισή διάρκεια της εκπομπής έδειχνε τον εαυτό του σε βίντεο σε άλλη εκπομπή και αυτό στην μισή οθόνη, στην άλλη μισή έπρεπε να βλέπουμε τον κ. Λαζόπουλο να κοιτάζει τον κ.Λαζόπουλο και να γελάει με τα δικά αστεία του κ. Λαζόπουλου. Τέτοιος ναρκισισμός δεν συναντάται ούτε σε Γάλλο μονάρχη πριν την Γαλλική Επανάσταση..... Και μετά..... μας αποτελείωσε. Ναι λογικό να κάνει ένα recap όλης της χρονιάς αλλά πόσα βίντεο με φάτσες που χορεύουν θα δούμε; Πόσες φορές θα δούμε χωρίς περιεχόμενο, χωρίς λόγο, την Ντενίση, τον Κούγια και τον Πρέκα; Δεν είναι ο Paul Mccartney να κάνει αναδρομή σε όλη του την καριέρα πριν αποσυρθεί από την μουσική σκηνή. Ένας μέτρια επιτυχημένος κωμικός είναι που κλείνει την εκπομπή του για την τηλεοπτική σαιζόν.
Το σκετς στο τέλος δεν είχε κανένα νόημα, καμία συνοχή. Στηριγμένο στο μαστούρη και γελάμε για να γελάσουμε χωρίς καμία επιτυχία. Κρίμα γιατί ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι ένας υπέροχος κωμικός.
Για την αναστροφή του με χειρόφρενο στις σχέσεις με το Συριζά δεν θα αναφερθώ.

Ξέρω ότι τον κ. Λαζόπουλο θα συνεχίσει να τον βλέπει η γιαγιά μου αλλά κάποιες φορές πρέπει να πει κάποιος ότι ο Βασιλιάς είναι γυμνός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..