Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Τα Μιλήσανε τα Συμφωνήσανε;Για δεκαετίες πιστεύαμε ότι οι 'Έλληνες πολιτικοί, εκτός από άχρηστοι-κουτοπόνηροι, είναι και γραφικοί.
Μας είχαν ''πείσει''. Και απλά γελούσαμε με τις διάφορες..
''σαχλαμάρες'' που ''εκτόξευαν''.
Τώρα, μας πιστοποιείται ότι είναι και άσχετοι ''ρωποπερπερήθρες'(κατά Ζουραρη)', αφού ''εκτοξεύουν'' και
χοντρές ανοησίες, με τις οποίες υποτιμούν την νοημοσύνη μας, επαναλαμβάνουν και μας λένε συνέχεια ότι με πόνο ψυχής ψήφισαν και υποστηρίζουν το μνημόνιο κάτι για το οποίο διαφωνούν. Ενώ δε μιλούν για περικοπές και συσσίτια και και.... οι παραλήδες  ψήφισαν την βολή τους .

ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Τροπολογία πρόκληση: Απεριόριστες δαπάνες για τα ταξίδια της κυβέρνησης
Θύελλα αντιδράσεων για το απεριόριστο όριο των δαπανών στα κυβερνητικά ταξίδια.
H τροπολογία με γενικό αριθμό 592 και ειδικό αριθμό 113 της 27.7.2016 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κατήργησε το όριο στις κρατικές δαπάνες για τα πρόσωπα που συνοδεύουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας , τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Εξωτερικών, Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας σε επίσημα ταξίδια και προέβλεψε ότι αυτοί οι συνοδοί θα δικαιούνται να μένουν σε ξενοδοχείο ίδιας κατηγορίας με τον κρατικό αξιωματούχο που συνοδεύουν.
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως για τις αποστολές, εντός και εκτός επικράτειας και για όσους συνοδεύουν τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν ισχύει το ανώτατο όριο των 60 ημερών κατ' έτος που προβλεπόταν σε προηγούμενη διάταξη. Παράλληλα, αν ο εκάστοτε υπουργός διαμένει σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, τότε και όσοι συμμετέχουν στην εν λόγω αποστολή θα μείνουν σε πεντάστερο ξενοδοχείο, δημιουργώντας πρόσθετη δημοσιονομική επιβάρυνση.
Η τροπολογία - πρόκληση κατατέθηκε χθες, Τετάρτη, με την αιτιολογία του... επείγοντος και στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνέδεσαν τη ρύθμιση με το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στην Πάρο, την προσεχή Παρασκευή. Όπως κατήγγειλαν στελέχη της αντιπολίτευσης στη συγκεκριμένη αποστολή θα μετέχουν συνολικά 54 άτομα, αριθμός τουλάχιστον εντυπωσιακός αν λάβει κανείς υπόψη ότι σκοπός του ταξιδιού είναι τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..