Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Αθάνατη Ελλάδα ''Κράτος-χαβούζα'': Πλακώθηκαν οι ...''κύκλοι'' με τις...''πηγές'',
Γιά την ατιμωρησία στις ''μίζες αλα Siemens''
''Αναβλήθηκε επ' αόριστον'' (η υπόθεση πάει γιά παραγραφή, όπως συνηθίζεται) η δίκη γιά τις μίζες Siemens σε πολιτικούς, κόμματα, δημοσιογράφους-ΜΜΕ κ.ά., επειδή γιά μήνες -λένε- δεν μεταφράστηκαν έγγραφα. Και τώρα ''σκοτώνονται'' οι...
''κύκλοι'' με τις... ''πηγές''. Δηλαδή, ''κύκλοι του Μαξίμου'' επιτέθηκαν στην Νέα Δημοκρατία, απάντησαν οι...''πηγές'' της ΝΔ, μετά θύμωσαν οι ...''πηγές'' του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκαν και απάντησαν οι...''κύκλοι'' της ΝΔ. Κάπου εκεί μπερδεύτηκαν ''πηγές'' και ''κύκλοι'' του υπουργείου Εξωτερικών και έγινε της ''ελλαδο-Κωλομβίας το κάγκελο'', με αποτέλεσμα οι ''κύκλοι'' να ''κυκλώσουν'' τις ''πηγές'' και οι ''πηγές'' να ''πνίξουν'' τους ''κύκλους''.
'Οταν η δημοσιογραφία και η πολιτική εφαρμόζονται ευθυνόφοβα στην κατεστραμένη χώρα της μιζέριας με ''κύκλους'' και ''πηγές'', τότε καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος της σαπίλας. Το θέατρο καλά κρατάει, αφού λογικός άνθρωπος ΔΕΝ περιμένει να δικαστούν οι μιζολήπτες, στην μπανανία των Βαλκανίων, με τους διαπλεκόμενους-διεφθαρμένους πολιτικούς και την γελοία ανύπαρκτη δικαιοσύνη. Μετά αναρωτιόμαστε και ''λυπούμεθα'' γιά την κατάντια της Ελλάδας, ξεχνώντας ότι τους άθλιους, άχρηστους πολιτικούς, ο ίδιος μ@λ@κ@ς λαός τους επανεκλέγει... (Διαβάστε και το σχετικό δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας με την αντιπαράθεση ''κύκλων'' και ''πηγών'')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..